Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Raper Vladis vydáva druhý singel z pripravovaného albumu! Na čo sa môžete tešiť?
Raper Vladis
Zdroj: Vladis
Sponzorované

Raper Vladis vydáva druhý singel z pripravovaného albumu! Na čo sa môžete tešiť?

Raper Vladis a spolupráca a nový singel

Rapera Vladisa už musíte verne poznať všetci. Hudobník, ktorý nám prináša každé leto pecky, ktoré je možné počuť všade momentálne pracuje na vydaní nového albumu, ktorý bude niesť názov Generácia III. Album sa dočká vydania v budúcom roku, ale už teraz nám raper prináša ukážky z albumu. Práve singel s refrénovým bohom Elpem nás ma pripraviť na veľkú dávku zábavy, ktorej sa dočkáme v budúcom roku. Na čo sa teda môžete tešiť a kto sa všetko ukáže na albume Generácia III? Dokáže raper Vladis posunúť latku ešte vyššie? Poďme sa na to pozrieť!

Raper Vladis
Zdroj: Vladis

Pieseň, ktorú musíte zahrať svojej polovičke!

Už názov skladby pripomína to, že každý máme v živote nejakú podporu. Práve raper Vladis ju našiel vo svojej partnerke, Rií, ktorá mu pomohla v najťažších chvíľach jeho života. Skladba „Budem Tam“ sa objaví na novom albume, ktorý bude mať 12 skladieb, pričom momentálny dátum vydania je stanovený na budúci rok. Na albume sa objavia hostia ako sú Miky Mora, Ronie, Grizzly, Dano Kapitán a ďalší! O video ku skladbe sa postaral: Martin Stano (Geminy video) video ukazuje Vladisove a jeho partnerky okolie, kde sa pri spoločnom stole ukážu ich súrodenci a spoloční priatelia. My vás teda necháme si vychutnať novú pecku od Vladisa a muži nezabúdajte si vážiť svoje polovičky!

Ako sa vám páči novinka od Vladisa? Napíšte svoj názor do komentárov! 

Zdroj: Vladis

Zdroj titulného obrázku: Vladis

Komentáre

Odporúčame