Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Separ vydal novinku International, hosťuje na nej americký raper Fleego (VIDEO)
separ fleego international flowdemort
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Separ vydal novinku International, hosťuje na nej americký raper Fleego (VIDEO)

Separ vydal novinku International

Separ nás na svoj očakávaný album Flowdemort pripravuje novinkou s názvom International, na ktorej hosťuje aj americký raper Fleego. Po skladbe New York Freestyle ide o ďalší song, ktorý sa na projekte objaví. Separ na svojom Instagrame priblížil, že Fleego je členom gangu Bloods, čo je obzvlášť zaujímavé, keďže sa na albume objaví aj Snoop Dogg, ktorý je členom Crips, ich rivalov.

Člen skupiny DMS, Separ, ide s albumom Flowdemort pomaličky do finále a nedávno nám predstavil jeho cover a kompletný tracklist! Predpredaj piateho sólového projektu rodáka z Bratislavy sa spustí 3. marca oficiálne iba v našom Ruka Hore shope.

Na bielo-zelenej prednej strane albumu vidíme Separa, z ktorého sa stáva gepard s diamantovými tesákmi. Raper je teda hladný po úspechu, ku ktorému mu určite pomôžu aj hviezdni hostia. Súčasťou projektu je hip-hopová legenda Snoop Dogg, Samey, Saul, Viktor Sheen, Peter Pann a ďalší.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame