Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Paulie Garand venuje nový klip všetkým ženám. Dostal ho song Una, hosťuje Alan Murin (VIDEO)
paulie garand
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Paulie Garand venuje nový klip všetkým ženám. Dostal ho song Una, hosťuje Alan Murin (VIDEO)

Paulie Garand, Alan Murin a Una

Na svete je nový klip k minuloročnej československej spolupráci, kedy sa Paulie Garand a Alan Murin spojili v songu Una. Vizuál k tejto skladbe vyšiel vo štvrtok, 28. septembra, večer a zrežíroval ho Viet Duong spolu s tímom. O produkciu skladby sa postarali Milan André Boronell a Under My Pillow a o mix/master Kenny Rough.

Ako Paulie píše na Instagrame, song je vizuálnym manifestom, ktorý je venovaný všetkým ženám, ktoré milujeme a chýbajú nám. „Mám obrovskú radosť, že je to vonku a ďakujem všetkým, ktorí sa podieľali na vzniku. Vychutnajte si túto vizuálnu hostinu a šírte to do sveta,“ napísal na sociálnej sieti.

Dlhoočakávaný klip tak konečne uzrel svetlo sveta, pričom po songoch Starkids a All My Life ide o tretí najpočúvanejší song na Spotify z októbrového albumu Amonit.

Paulie sa však teraz už naplno pripravuje na svoje jesenné turné Mystery Tour. To štartuje už 13. októbra v Liberci v 101010 a 19. októbra v pražskom Roxy, kde oslávi aj svoje narodeniny a dúfa, že tam zavítajú všetci jeho fanúšikovia.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame