Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Call Dominika, držiteľka dvoch Ruka Hore Awards, čoskoro vydá debutový album
call dominika tekutá skutočnosť
Instagram/reprofoto/calldominika, shop.rukahore.sk
News

Call Dominika, držiteľka dvoch Ruka Hore Awards, čoskoro vydá debutový album

Call Dominika budúci týždeň vydá debutový album

Jedna z vychádzajúcich slovenských speváčok, Call Dominika, ktorá minulý rok zažiarila v našich Ruka Hore Awards, vydá debutový album. Držiteľka cien v kategóriách Interpretka roka a Objav roka čoskoro fanúšikom posunie svoj prvý štúdiový projekt s názvom Tekutá Skutočnosť. Stane sa tak už v piatok 20. októbra. Album nájdeš už teraz v predpredaji v našom Ruka Hore shope.

„Predpredaj je spustený. Keď si to kúpiš v predpredaji, dostaneš to podpísané. 26. októbra sa to odosiela. 13. októbra vychádza singel I Fell Hard. 20. októbra, čo je ďalší piatok, vychádza celý album na streamoch. Asi sa pogrcám, každopádne, prvé dieťatko, ktoré bude hmotné, si dám na poličku,“ povedala Dominika na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram/reprofoto/calldominika, shop.rukahore.sk

Komentáre

Odporúčame