Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Palermo vydal nové EP FreePalermo. K songu Amigo posiela aj klip (VIDEO) - NEWS | RUKAHORE.sk
PALERMO amigo
YouTube
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Palermo vydal nové EP FreePalermo. K songu Amigo posiela aj klip (VIDEO)

Palermo vydal EP FreePalermo

Keď raper Palermo pred dvomi týždňami spomínal, že začne od nástupu do väzenia vydávať novú hudbu, vyzerá to tak, že hovoril pravdu. Vlastným menom Pavol Mlynárik totiž svojim fanúšikom v stredu 25. októbra posunul úplne nové EP s veľavravným názvom FreePalermo. Pracoval na ňom so slovenským hip-hopovým producentom Jurajom Lichvárom, ktorý je tiež známy pod pseudonymom Jerry Lee. K jednej zo skladieb, Amigo, nám posunul aj nový klip.

V popise na svojom Instagrame už fanúšikov upozornil na to, že sa na pár rokov vzdiali. „Musel som si odskočiť, vidíme sa za pár rokov,“ napísal.

Za činnosť pre zločineckú drogovú skupinu z okolia Serede si slovenský raper za mrežami odsedí 10 rokov. Pred dvomi týždňami o tom informoval aj svojich sledovateľov na sociálnej sieti.

„Konečne som sa dočkal. 25. októbra nastupujem na desaťročný trest. Život ma postavil za posledné roky do množstva náročných situácií, z ktorých sa dalo vyjsť len zle alebo ešte horšie. Preto ďakujem všetkým mojim fans, ktorí stále stoja pri mne. Odo dňa môjho nástupu sa začnú vydávať moje projekty, konkrétne 8 albumov, 12 klipov a ďalšie nové podcasty. Ďakujem za všetko. #terazniecouvidite #nenityzdnaconieconevydam,“ napísal Palermo na svojom Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame