dame prsteň frídom
Zdroj: Instagram
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Dame si pre fanúšikov pripravil prsteň, hodí ho do jedného z objednaných albumov

Dame si dal k albumu Frí Dom vyrobiť prsteň

Raper Dame si pre svojich fanúšikov pripravil exkluzívny kus merchu, k novému albumu Frí Dom totiž vydá exkluzívny prsteň! Ako však na svojom Instagrame uviedol, budú iba dva kusy, pričom jeden si nechá sám člen skupiny DMS. Ako môžeš získať ten druhý? To sa dozvieš priamo od autora albumu, Dameho.

Ako vždy, tak to nebude inak ani tentokrát, ako poďakovanie za podporu sme si so zlatníkom Pepem pripravili pre mojich najnaozajstnejších fanúšikov niečo extra. V jednej z predobjednávok bude pribalený zlatý prsteň v hodnote 1300€. Je na ňom logo tohto albumu, pre mňa veľmi nostalgická vec, dom jedným ťahom, ktorý som ja nakreslil.

Špeciálny prsteň k albumu Frí Dom

Bude, tak ako aj môj prívesok 100ry, vyplnený farbou, ktorá v tme svieti. Vždy si k albumu dávam na pamiatku niečo vyrobiť, tentokrát to bude prsteň. Budú vyrobené len dva, jeden premňa a jeden pre niekoho z vás ktorí ste si predobjednali alebo ešte predobjednáte album.

Jediná podmienka je ešte hodiť follow Pepemu za to, čo pre nás roky robí a je aj pekné sledovať šikovného človeka, čo niečo tvorí. Takže sleduj Pepeho a ak si si ešte neobjednal môj nový album, tak predobjednávka beží na shope Ruka Hore.

Samozrejme, v balíku nebude prsteň, ale kupón, s ktorým sa preukážeš a Pepe ti ho dorobí presne na tvoju veľkosť, aby si ho potom mohol dať do záložne jak úplné nevďačné hovado.

Albumy a produkty od Dameho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame