spotify slovensko január 2023
Zdroj: shop.rukahore.sk
News

TOP 5 songov na Spotify Slovensko: 23. január 2023

TOP 5 Spotify Slovensko: 23. január 2023

Máme tu 23. január 2023 a v dnešnom článku sa spoločne pozrieme na to, čo počúva Slovensko na hudobnej službe Spotify! Medzi piatimi najpočúvanejšími skladbami nájdeme songy od Miley CyrusSama Smitha či Gleba. Poďme sa na to spoločne pozrieť!

5. Gleb – workin workin

Song vyšiel aj s jedinečným animovaným videoklipom, o ktorý sa postaral Gleb v spolupráci s umelcom Adamom Bazlikom. Celý vizuál je riadne prepracovaný a chalani v ňom vyzobrazili aj Komandera, ktorý sa postaral o hudobnú stránku nahrávky, ale aj animovanú formu coveru albumu Big Boy FM.

4. Metro Boomin, The Weeknd & 21 Savage – Creepin‘

Americký producent a raper z Atlanty na seba mimoriadne upozornil albumom Heroes & Villains, ktorý vyšiel v decembri. Ten obsahuje hviezdne spolupráce a skladba Creepin‘ je bezpochyby najpopulárnejšou a najznámejšou z tohto projektu.

TOP 3 Spotify Slovensko: 23. január 2023

3. Sam Smith, Kim Petras – Unholy

Na treťom mieste sa drží spojenie dvoch 30-ročných spevákov z Anglicka a Nemecka. Song sa na Spotify pomaly šplhá k hranici 750 miliónov prehratí, ale aj napriek tomu ešte nie je v Samovej top päťke z hľadiska počúvanosti. Rodák z Londýna sa počas svojej kariéry už postaral o hity ako Stay With Me či I’m Not The Only One, pre Kim ide o jej jednoznačne najúspešnejší song.

2. David Guetta & Bebe Rexha – I’m Good (Blue) 

Máme tu nejakých fanúšikov skladby Blue (Da Ba Dee)? Song od talianskej skupiny Eiffel 65 z roku 1998 dostal druhý život, ktorý mu dáva kombinácia v podobe francúzskeho DJa Davida Guettu a aj americkej speváčky Bebe Rexhy.

1. Miley Cyrus – Flowers

Americká speváčka nepotrebuje nikoho, ani svojho bývalého priateľa, herca Liama Hemswortha na to, aby vedela byť šťastná. Po dvoch rokoch ich vzťahu sa môžeme tešiť na jej nový porozchodový album, ktorý vyjde už v marci tohto roka.

Komentáre

Odporúčame