separ og show
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Separ pozýva na rozlúčku s OG show, pôjde o jeho posledný koncert pred pauzou

Separ a jeho rozlúčka s OG show

Raper Separ dá už tento víkend posledné ‚zbohom‘ svojej OG show a následne sa poberie na dlhšiu pauzu bez koncertov! Toto vystúpenie sa uskutoční už v sobotu, 28. januára v Jasnej, pričom Separ si veľmi dobre pamätá na svoj posledný koncert na tomto mieste. „Keď sme boli v Jasnej naposledy, vypil sa kompletne celý bar, to bolo niečo neuveriteľné. Dôjdi sa rozlúčiť s OG show. Pár mesiacov sa potom neuvidíme,“ uviedol Separ v story na svojom instagramovom profile.

Vlastným menom Michael Kmeť fanúšikom na Instagrame oznámil, že nový album vydá v roku 2023. Prvý projekt od OG, ktorý sme dostali 3. mája 2020, dostane názov Flowdemort. Tento nápis vznikol spojením flowu a milovanej/nenávidenej postavy zo ságy Harry Potter. Pieseň Flow Kmeť, ktorá sa na streamovacích službách objavila už 22. júla 2022, je súčasťou pripravovaného albumu spolu so skladbou New York Freestyle.

Albumy a produkty od Separa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame