pil c
Zdroj: instagram.com
NewsHIP-HOPVideo

Pil C dokončuje svoj nový album, nahrával ho aj v Južnej Amerike

Pil C má nový album už takmer hotový

Pil C nám nový album prinesie už onedlho a na Instagrame naň poriadne teasuje, čo znamená, že je projekt už za dverami! Ako uvádza v popise pod najnovším príspevkom, časť albumu vznikala v Brazílii, časť v Indonézii, no Pil C sa už musí vrátiť na Slovensko dokončiť ho. A tak sa aj stalo, vo včerajšej story raper napísal, že nemá čas ani ísť k barberovi, pretože dokončuje album. Zrejme sa naň teda môžeme tešiť ešte pred letnými prázdninami.

Album Odsúdení Na Úspech, ktorý vyšiel v decembri 2021, je jeho posledným projektom. Odvtedy sa nám pripomenul hosťovačkami na songoch Bungee, Hydro, Aleluja či Testy, na ktorom počujeme aj Separa či Alana Murina. Fanúšikovia si prosia Peroxid 4, iní si prosia nové Vidím Jak Ich *ebe z roku 2023, my si každopádne prosíme nový projekt. Veríme, že už v priebehu najbližších mesiacov.

Albumy a produkty od Pil Ciho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame