beyoncé
Zdroj: hiphopdx.com
SvetNewsEventyHIP-HOPPOPVideoZahraničie

Beyoncé je po viac ako 4 rokoch späť na pódiu, dokonca aj so svojou dcérou (VIDEO)

Kráľovná Beyoncé mala svoj prvý kompletný koncert po viac ako štyroch rokoch v luxusnom rezorte v Dubaji pre publikum pozvaných influencerov a novinárov. V pozvánke sa uvádzalo „vystúpenie raz za život“, ale nik nevedel, o ktorého umelca pôjde.

Napokon sa však ukázalo, že ide o speváčku Beyoncé, ktorá zahrala 19-piesňový set vrátane spolupráce so svojou najstaršou dcérou, 11-ročnou Blue Ivy. Tá si s ňou zaspievala debut piesne Brown Skin Girl zo soundtracku albumu The Lion King: The Gift z roku 2019.

Nové turné sa nezadržateľne blíži a už o tom začína hovoriť celý svet. Portál Capital Xtra prišiel s informáciou, že Beyoncé bude koncertovať počas tohto leta a už si naprieč Amerikou a Európou rezervuje vybrané štadióny na jej veľkolepé vystúpenia.

V prípade parížskeho štadióna Stade de France sa už hovorí aj o konkrétnom dátume, 26. máj 2023. Podľa ich predpokladom by mali fanúšikovia a široká verejnosť počuť o turné už na začiatku februára. Pripravte sa!

Albumy a produkty od Beyoncé si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: hiphopdx.com

Komentáre

Odporúčame