peter bartoník imt smile
Zdroj: instagram.com
News

Vo veku 27 rokov zomrel Peter Bartoník, basgitarista skupiny IMT Smile

Zomrel Peter Bartoník

Basgitarista populárnej slovenskej skupiny IMT Smile, Peter Bartoník, v piatok podľahol zákernej rakovine vo veku 27 rokov. Ako uvádza Zoznam, už v auguste minulého roka mu bolo diagnostikované onkologické ochorenie, nad ktorým sa mu nepodarilo zvíťaziť. V boji s ňou mu pomáhali aj členovia kapely, ktorí prostredníctvom sociálnych sietí prosili o darovanie krvi, na čo reagovalo množstvo fanúšikov.

Dnes nás bolestivo zasiahla strašne smutná správa. Náš priateľ, kamarát, basgitarista Peťo Bartoník prehral svoj boj o život vo veku 27 rokov. Je nám to nesmierne ľúto, bude nám všetkým veľmi chýbať. Myslíme na Tvojich rodičov, sestry a všetkých, ktorí Ťa mali radi tak ako my.

Peťo, si skvelý chlapec a ďakujeme Ti za to, že si bol súčasťou našich životov. Spomienka na Teba nám tu ostáva aj v piesňach, ktoré si mal tak rád. Pri ich nahrávaní a koncertovaní sme spolu prežili množstvo nádherných chvíľ. Ďakujeme Ti. Odpočívaj v pokoji,“ napísala skupina na Facebooku na rozlúčku svojmu kolegovi.

Albumy a produkty od IMT Smile si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Facebook, Zoznam

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame