Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Raper Majk Spirit radí, ako spraviť z roku 2023 najlepší v živote!
majk spirit 10 tipov 2022
Zdroj: instagram.com
News

Raper Majk Spirit radí, ako spraviť z roku 2023 najlepší v živote!

Majk Spirit a jeho rady do roku 2023

Slovenský raper Majk Spirit prináša, tak ako minulý rok, zopár rád a tipov, ako z roku 2023 spraviť ten najlepší v živote! Vlastným menom, Michal Dušička sa so svojimi sledovateľmi na Instagrame podelil o pár slov, ktorými ich chce motivovať k produktívnejšiemu a úspešnejšiemu kalendárnemu roku. Na to, aby sa z neho stal ten najlepší zatiaľ, budeš musieť zmeniť nielen svoj životný štýl, ale predovšetkým svoje nastavenie.

Chceš, aby bol 2023 tvoj najlepší rok? Zmizni na pár mesiacov, vstávaj skoro, cvič hodinu denne a čítaj polhodinu denne. Seď potichu 10 minút denne, pi veľa vody, jedz zdravo a tráv čas v prírode. Spi kvalitne 8 hodín denne, daj si ciele, sprav si plán ako ich dosiahnuť a sústreď sa primárne na jednu jedinú vec. V máji sa vrátiš lepší ako kedykoľvek predtým,“ uviedol Majk Spirit na Instagrame.

Albumy a produkty od Majka Spirita si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube, Instagram

Komentáre

Odporúčame