Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ed Sheeran si v emotívnej novinke uctil kamaráta, ktorý ho priviedol k sláve (VIDEO)
ed sheeran
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Ed Sheeran si v emotívnej novinke uctil kamaráta, ktorý ho priviedol k sláve (VIDEO)

Ed Sheeran a pocta Jamalovi Edwardsovi

Ed Sheeran otvára rok 2023 smutnou novinkou, ktorá je však predovšetkým dôležitou poctou kamaráta Jamala Edwardsa. Britský podnikateľ zomrel vo veku 31 rokov vo februári minulého roka a je známy založením hip-hopovej platformy SB.TV.

Prostredníctvom nej preslávil mená ako Dave, Skepta či práve Eda Sheerana. Ten si ho uctil songom, v ktorom sa vrátil k spomienkam z minulosti. Symbolicky tak urobil na futbalovom štadióne Stamford Bridge, kde svoje domáce zápasy hráva londýnska Chelsea.

Edwardsa si v čase úmrtia uctili aj fanúšikovia Chelsea, ktorý ho v 31. minúte vytlieskali v zápase Ligy Majstrov proti Lille. Hold mu vzdal aj vtedajší tréner Thomas Tuchel a hráči, vrátane reprezentanta Masona Mounta.

Meno Jamala Edwardsa teda v Británii symbolizuje mladé hip-hopové talenty a ich prerazenie do mainstreamu. O to sa bude SB.TV pokúšať aj po jeho smrti, pretože ako povedala jeho matka Brenda, „his legacy lives on“.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame