Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dame: „Album Frí Dom je pre mňa sociálno-hudobný experiment, chcel som vedieť, čo si ľudia idú.“
dame FRÍ🏠
Zdroj: YouTube/DMS RECORDS
News

Dame: „Album Frí Dom je pre mňa sociálno-hudobný experiment, chcel som vedieť, čo si ľudia idú.“

Dame o albume ako o experimente

Člen skupiny DMS, Dame, sa na sociálnej sieti vyjadril k súčasnej situácii na hudobnej scéne ohľadom spoluprác a hosťovaní na piesňach.

Tento album je pre mňa sociálno-hudobný experiment. Chcel som vedieť reálne čo si ľudia idú, nie kvôli hosťom, ale vidieť svoje reálne čísla prehratí a svoj reálny úspech. Doba je taká, že stačí, keď spravíš niečo s niekým, kto má aktuálne hype a tým si cucneš jeho monthly listeners na Spotify napríklad. Stačí, že niekto klikne na feat, ktorý máš s niekým a vypočuje si 30 sekúnd a už je tvoj monthly listener,“ uvádza Dame na Instagrame.

Mňa zaujíma len to, čo si odmakám a to, čo je zaslúžené mnou, nie to, na čom sa zveziem, ani žiadna krivka na základe týchto algoritmov. Preto som vydal 31 skladieb sám,“ píše raper a producent, pričom dodáva, že vydaním albumu sa jeho cesta ešte neskončila. Podľa jeho slov toho bude v najbližšej dobe ešte viac a projekt Frí Dom dostane veľký upgrade.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube/DMS RECORDS

Komentáre

Odporúčame