barb skrytá vášeň
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsLatinoPOPVideo

Speváčka Barb v trendoch vďaka coveru na song z telenovely Skrytá Vášeň! (VIDEO)

Barb a Skrytá Vášeň

Slovenská speváčka Barbora Hazuchová alias Barb opäť zabodovala, tento raz vďaka coveru songu zo známej telenovely Skrytá Vášeň! Pieseň Fiera Inquieta, o ktorú sa postarala speváčka Ángela Maria Forero, je dobre známa aj slovenským fanúšikom. Barb v poslednej boduje covermi známych piesní, pričom text preloží do slovenčiny a v tomto prípade sa jej opäť podarilo vytvoriť virál.

Jej prvý úspešný cover na YouTube patrí songu Creepin‘ od The Weeknda, producenta Metro Boomina a rapera 21 Savagea. Pieseň dostala názov Nevrav Mi To Bejb a v tomto momente sa s viac než 143-tisíc pozretiami nachádza v hudobných trendoch na 30. mieste. Pieseň s názvom Skrytá Vášeň ich má 115-tisíc a v hudobných trendoch okupuje bronzovú priečku. Barb medzičasom pripravuje ďalšie slovenské covery, takže sa v blízkej budúcnosti zrejme môžeme tešiť na ďalšie virály.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame