mikolas josef
Zdroj: instagram.com
News

Mikolas Josef je späť a oznámil vydanie prvého singlu z debutového albumu!

Mikolas Josef je späť!

Český spevák Mikolas Josef je po troch rokoch späť a oznamuje, že jeho nový singel a debutový album sú skutočne na ceste! Fanúšikovia sa jeho debutového projektu nevedia dočkať už od jeho vystúpenia v súťaži Eurovision Song Contest 2018.

27-ročný rodák z Prahy však na Instagram včera pridal svoju fotku s jednoznačným popisom: „Čakal som 873 dní, kým toto budem môcť povedať. Singel Boys Don’t Cry vychádza 24. marca 2023. Je to prvý singel z nadchádzajúceho debutového albumu.

Nový singel sa blíži, bude to prvá ochutnávka Josefovho prvého albumu a všetko už teda vyzerá byť na dobrej ceste. Naposledy sa nám pripomenul ešte v roku 2020 s novinkou Lalalalalalalalalala, ktorá mala byť predznamenaním novej éry. Predtým totiž bojoval s úzkostnými stavmi izoláciou od spoločnosti, pričom sa o celý tento príbeh podelil aj so svojimi sledovateľmi na Instagrame. Všetci si do kalendárov zapíšte 24. marec, toto je Mikolasov čas!

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mikolas Josef (@mikolasjosef)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame