Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Separ vydal dva nové single z albumu Flowdemort, hosťujú Yzomandias a PTK! (VIDEO)
separ flowdemort
Zdroj: youtube.com/DMS RECORDS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Separ vydal dva nové single z albumu Flowdemort, hosťujú Yzomandias a PTK! (VIDEO)

Separ vydal dva nové single

Raper Separ nám v posledných dňoch priniesol dve nové ochutnávky z očakávaného štúdiového albumu Flowdemort! V poradí štvrtá a piata pieseň, ktorú si môžeme vypočuť ešte pred vydaním celého projektu, dostali názov Sunset a Zachráň moju dušu. Člen skupiny DMS sa v prípade týchto dvoch skladieb rozhodol spojiť s českou hip-hopovou scénou v podobe mien ako PTK, respektíve Yzomandias. Piesne vyšli aj spolu s videoklipmi, rovnako ako prvé dva single New York Freestyle a International, výnimkou je len pieseň Flow Kmeť.

Snažím sa vám dávať single, ktorý je každý úplne o inom. Reakcie sú popi*i, views, ale tie najsilnejšie obšlahy budete počuť až z albumu. Zámerne som si tie granáty nechal až na potom, nech sa nevystrieľam ako interpret, čo ti dá to najlepšie, čo tam má, jak singel a potom si kúpiš album, na ktorom je varená riť z Osla a ten singel je tam jediný počúvateľný.

Mám tam také tie skladby, čo ťa omlátia o stenu, aj keď podľa toho, čo píšete, Vám to urobilo už aj všetkých päť singlov. Tým samozrejme nehovorím, že single sú slabé. Nič, čo robím, nie je slabé, tie single sú delobuchy. Ja len, aby ste chápali, že tým to nekončí, na albume sú proste ďalšie obšlahy,“ uviedol Separ na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: youtube.com/DMS RECORDS

Komentáre

Odporúčame