gabryell punk heart
Zdroj: instagram.com
NewsEventyPOPPunkROCKSlovensko

Gabryell berie svoj album Punk Heart na tour po Slovensku! (VIDEO)

Gabryell a jeho Punk Heart Tour

Fanúšikovia punkového albumu z novembra minulého roka sa konečne dočkali, Gabryell berie projekt Punk Heart na slovenskú tour! Sieť koncertov odštartuje už 31. marca vystúpením v Žiline, po ktorej budú nasledovať hrania v Nitre, Trenčíne, Bratislave a Banskej Bystrici. Turné uzavrú Košice 15. mája 2023. Prvá sólová tour Gabryella prinesie aj hity skupiny Nerieš v punkovom prevedení, takže si na svoje prídu naozaj všetci.

Člen skupiny Nerieš na sociálnych sieťach apeluje na tých, ktorí čakajú na ďalšie dátumy, aby s nákupom lístkov neváhali.

Zdravím, hello, takže predsa len sa mi to nejako podarilo za pomoci ďalších ľudí doklepať do konca. Každopádne, niektoré veci sa skúšali ešte, keď ani nebol album vonku a bude to celé so živou kapelou.

V niektorých mestách je obmedzená kapacita, takže sa ponáhľaj a ak si chceš počkať, kým to príde do tvojho mesta, tak nepríde, lebo odohrám toto a pravdepodobne sa tento rok k tomu už nevrátim. Pozdieľajte si to, nech vám to neutečie. Díky punkharti, vidíme sa,“ uviedol Gabryell na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame