Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Jay-Z, Dr. Dre alebo Kanye? Forbes zverejnil 5 najbohatších rapperov súčasnosti - NEWS | RUKAHORE.sk
ČlánkyHIP-HOP

Jay-Z, Dr. Dre alebo Kanye? Forbes zverejnil 5 najbohatších rapperov súčasnosti

Len nedávno sme ťa z našej výbornej redakcie informovali o tom, že sa Jay-Z ako vôbec prvý rapper v histórii svojím majetkom vyšplhal nad hranicu jednej miliardy dolárov. Ľudia sa nad týmto faktom začali veľmi pozastavovať a novinka sa začala šíriť rýchlosťou blesku. Čo je však ďalšou novinkou, je rebríček, ktorý pre nás všetkých zostavil americký biznis magazín Forbes. Zameral sa totiž na ostatných rapperov, ktorí síce Jay-Zyho majetku nedorovnávajú, ale usilovne pracujú na jeho dohnaní. Vychutnaj si to spolu s nami!

(5.) Drake – 150 miliónov dolárov

Tiež si prekvapený tak veľmi ako ja? Jedného z najznámejších rapperov súčasnosti, Drakea, som čakal minimálne v TOP3. Rodák z Kanady sa so svojím majetkom v hodnote 150 miliónov umiestnil až na piatom mieste v rebríčku.

 

(4.) Kanye West – 240 miliónov dolárov

O čosi viac má na svojich bankových kontách poschovávané Kanye. Samozrejme má ujo West dosť slušne zarobené z koncertov, či nesporných predajov, avšak veľkú časť tejto sumy tvorí jeho známe partnerstvo so značkou Adidas. To sa ani nemôžme ničomu čudovať.

 

(3.) Diddy – 740 miliónov dolárov

Teraz ale prichádza obrovský, 500 miliónový skok! Štvrté a piate miesto, ktoré zastáva už nie príliš moc aktívny Diddy, delí takáto obrovská majetková priepasť. Podľa Forbsu je zároveň Diddy aj najväčším adeptom na to, aby onedlho taktiež patril do klubu miliardárov. Či sa mu to však podarí, je hudba budúcnosti… ak teda ešte niečo niekedy vydá.

 

(2.) Dr. Dre – 800 miliónov dolárov

Dreho sme tu predpokladali asi všetci, všakže? Táto rapová legenda z westcoastu sa naozaj dlho v tomto rebríčku držala na prvom mieste a to ani nie tak vďaka hudbe, ale skôr vďaka veľkému dealu s jeho slúchadlami značky Beats so značkou Apple. Tento deal však pomaly ale isto vyprší a on si asi bude musieť nájsť iných investorov na to, aby sa jeho majetky posunuli ešte vyššie.

 

(1.) Jay-Z – 1 miliarda dolárov

No prvé miesto patrí samozrejme nášmu starému známemu. Jay-Z si svoje majetky vystaval ako domček z lego kociek. Veľa z toho je napríklad z investícií do služieb ako napríklad Uber, značka koňaku D’Ussé alebo tiež jeho šampanské Armand de Brignac.

@stanley_fantasyart

Komentáre

Odporúčame