Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Irit je v novom klipe doslova na koni. Skladbou Millionaire myslí na svojich blízkych (VIDEO)
irit millionaire
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Irit je v novom klipe doslova na koni. Skladbou Millionaire myslí na svojich blízkych (VIDEO)

Irit a novinka Millionaire

Zo slovenských raperov už nie sú iba autori skladieb, ale aj filmových videoklipov, potvrdzuje to aj Irit v novinke Millionaire. Mladý Slovák vydal svoj najnovší singel v nedeľu, 24. septembra spolu s vizuálom, ktorý zrežíroval Marko Sewerovsky. Po skladbách ako Ghettoven, Pod hviezdami či 47 tak ide ďalšiu hudobnú aktivitu rapera v roku 2023.

Tak a je to von. Chcem sa veľmi poďakovať všetkým ľuďom, čo sa na tomto podieľali a ktorí došli podporiť tento klip. Ide to pekne up a mám z toho radosť. Shoutout Marko Sewerovsky za tento skvostík, Dobrin Mitchev za výborný mix/master, Jakub Čepek za dronové zábery a Davyd Loops za beat. Teraz to pome dostať do sveta, klip nájdete na YouTube Ruka Hore, napísal Irit na svojom Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame