Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Beyoncé si na pódium zavolala Kendricka. Raperovi zabudli zapnúť mikrofón (VIDEO)
beyoncé kendrick lamar
YouTube/screenshot/FeimLive
SvetNewsEventyHIP-HOPVideoZahraničie

Beyoncé si na pódium zavolala Kendricka. Raperovi zabudli zapnúť mikrofón (VIDEO)

Ďalšia technická chyba na koncerte Beyoncé

Beyoncé sa blíži ku koncu svojej niekoľkomesačnej tour k albumu Renaissance, no nevyhýbajú sa jej technické problémy. Fanúšikovia vo videách naprieč sociálnymi sieťami už viackrát zachytili momenty, počas ktorých si realizačný a technický tím nespravil svoju prácu na 100 percent a výsledkom bola chyba, ktorú si všimne každý. K tej došlo aj počas narodeninového vystúpenia v Los Angeles, kedy si Beyoncé na pódium zavolala Kendricka Lamara.

Spoločne vystúpili s piesňou America Has A Problem, keďže na novej verzii piesne má feat práve raper z kalifornského Comptonu. Počas prvých 20 sekúnd jeho rapu ho však nepočuť, stane sa tak až približne v 30 sekunde videa, ktoré si môžeš pozrieť nižšie. Fanúšikovia v komentároch žartujú o tom, že bude niekto z tímu vyhodený, no po takomto prešľape je nutné niesť zodpovednosť. Posledný koncert turné je naplánovaný na 1. október v Kansas City.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube/FeimLive

Komentáre

Odporúčame