Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Sima, Yael a Alan Murin v jeden večer na jednom pódiu? Zaži svetovú kvalitu v Bratislave (VIDEO)
sima yael alan murin
Zdroj: instagram.com
NewsEventyHIP-HOPPOPRnBSlovensko

Sima, Yael a Alan Murin v jeden večer na jednom pódiu? Zaži svetovú kvalitu v Bratislave (VIDEO)

Sima, Alan Murin a Yael v Refinery Gallery

Na niečo špeciálne ťa pripravujeme už nejakú dobu, teraz prišiel čas na to, aby sme ti predstavili špeciálnu show, počas ktorej vystúpia Yael, Sima a Alan Murin. Na toto vystúpenie sa môžeš tešiť už 25. novembra 2023 v Bratislave! V bratislavskej Refinery Gallery ťa naozaj čaká niečo špeciálne, a to Simina audiovizuálna show, ktorá bude svetovej kvality.

Pôjde o jedno z posledných živých vystúpení najpopulárnejšej interpretky na Slovensku na dlhú dobu. Chýbať nebude ani množstvo rovnako špeciálnych hostí, ktorých budeme postupne predstavovať. Už dnes ti však môžeme povedať, že na stagi svoje shows odohrajú aj Matúš Kolárovský alias Yael a Alan Murin.

Predpredaj lístkov bol práve spustený na webe GoOut. Lístky sú momentálne dostupné za najvýhodnejšiu cenu, no nie je ich veľa. Ponáhľaj sa!

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame