Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Trio menom Migos a ich najlepšie skladby - NEWS | RUKAHORE.sk

Warning: Trying to access array offset on false in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-content/themes/bingo/includes/action.php on line 305

Warning: Trying to access array offset on false in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-content/themes/bingo/templates/template_single_post.php on line 761

Warning: Trying to access array offset on false in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-content/themes/bingo/templates/template_single_post.php on line 762

Warning: Trying to access array offset on false in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-content/themes/bingo/templates/template_single_post.php on line 763
ČlánkyHIP-HOP

Trio menom Migos a ich najlepšie skladby

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Migos (@migos),

Hannah Montana

Produkciu na starosti zobral Dun Deal. Song bol obrovským hitom v roku 2013 a vyšlo naň neskutočne veľa remixov. Jednoduchý refrén, ktorý vám v hlave bude behať ešte nejakú dobu. Hannah Montana je názov pre drogu MDMA, takže žiadnu spojitosť s Disney postavičkou tam nemusíme hľadať. Na verzii, ktorá sa nachádza na mixtape YRN, nenájdeme Offseta, ktorý v tom čase sedel vo väzení. Avšak chalani natočili na song klip po jeho prepustení a tam už nájdeme tohto člena, ktorého mnohí považujú za najväčšieho lyrika z tohto tria.

Versace

Produkcia od legendárneho producenta menom Zaytoven sadla všetkým trom jak „riť na šerbel“. Song vystrelil medzi ľudí a stal sa okamžitým hitom, tak isto ako celé skupina Migos. Versace sa stalo snáď najremixovanejším songom roku 2013. Či už to bola oficiálna verzia, na ktorú chalanom došiel pomôcť Drake alebo freestyle od Meek Milla. Remix urobil aj G Herbo, vtedy ešte pod menom Lil Herb alebo Tyga. 

Fight Night

Rovnako ako Dun Deal, tak aj Stack Boy Twaun je dvorný producent Migos, ktorý im produkoval veci ako Birds, Chirpin alebo Where Were You. Najznámejšia vec je práve Fight Night, ktorá nám rozpráva o životnom štýle Migos, keď už ich začali vnímať ľudia vďaka ich hudbe. Track sa nachádza na ďalšom ich mixtape s menom No Label II z roku 2014, kde majú hostí ako Meek Mill, Machine Gun KellyRich Homie Quan alebo Young Thug. Môžeme povedať, že Fight Night sa stal akousi klasikou Migos.

Cross The Country

Myslím si, že silnejšie intro k projektu dlho nikto nepriniesol. Cross The Country na produkcii od neznámeho producenta menom Mario Slo, je vynikajúca otváračka mixtapu Rich Nigga Timeline z roku 2014. Šesť minútový náklad od všetkých troch členov. Môžeme počuť ich tradičnú „migo flow“, ktorú raperi v dnešnej dobe tak často vykrádajú.

WOA

Najväčší banger, ktorý pochádza z mixtapu YRN 2 (Young Rich Niggas 2). O produkciu sa postaral Dun Deal. Jeho rukopis sme mohli počuť na songu RAF od ASAP Rocky-ho alebo Stoner od Young Thuga. V jednom rozhovore ešte pred najväčším boomom tejto superskupiny dostali všetci traja otázku, aký je najlepší Migos song. Všetci sa jednoznačne zhodli na WOA.

Cocoon

Migos nie je skupina, ktorá tu je jeden rok aj keď mnohí si to myslia a majú na konte množstvo hitov. Coccon bol singel z ich pripravovaného mixtapu No Label III, ktorý ale asi už svetlo sveta neuzrie keďže Migos vydali po jeho ohlásení 3 Way EP a ich najlepší počin Culture. Auto-tune v tomto songu je veľmi dobre použitý a refrén Vám utkvie v hlave ešte na dlho. Treba podotknúť užasnú produkciu o ktorú sa postaral Cheese Beatz.

Slide On Em feat. Blac Youngsta

Budem sa opakovať keď napíšem, že produkciu mal na starosti Dun Deal. Dvorný producent Migos odviedol výbornú robotu. Príjemný refrén si zobral na starosti Quavo a svoje slohy dodali Takeoff a Offset na striedačku s Blac Youngstom. Slide On Em sa nachádza na EP 3 Way, ktorý vyšiel v júli 2016, ako malý predkrm pred albumom Culture.


T-Shirt

Takeoff, Offset a Quavo našli inšpiráciu v songu Im Da Man od skupiny D4L. Produkcia X.L. Nard & B je fantastická, jednoduchý beat dopĺňa chytľavý refrén. Svojou slohou prispel najmä Takeoff, ktorý to má na revanš za to, že sa nenachádza na ich najväčšom hite Bad and Boujee. Druhú slohu si rozdelili Quavo s Offsetom a musím uznať, že Takeoff ich svojim výkonom trošku zatienil. Posúďte sami.

Out Yo Way

Veľmi príjemný track na oddych, melancholický beat vznikol pod rukami producentov Cassius Jay a Purps. Áno, ten Purps z 808 Mafie, ktorý produkoval pár peciek aj chalanom z Azurit Kingdom z Ostravy. Témy o ženách neodmysliteľne patria k rapu a presne to nájdeme v tomto songu, ktorý je zároveň posledný song na ich najvydarenejšej doske Culture.

Narcos

Produkciu si na svoje plecia zobral DJ Durel a Quavo. Narcos odkazuje na narkobarónov, predávanie drog a kultúru v mestách Južnej Ameriky. Názov songu si Migos požičali od veľmi úspešného seriálu na Netflixe. Takeoff dokazuje na tomto songu svoju dominantnosť na albume Culture II. Tým nechcem povedať, žeby Quavo s Offsetom zaostávali, ale Takeoff je momentálne v najlepšej forme a po vypočutí celého albumu je to viacerým jasné, keďže kvôli tomu deň po vydaní albumu, skoro spadol Twitter.

Stir Fry

Druhý singel z posledného albumu Culture II, ktorý hudobne zastrešil Pharell Williams, je podľa mnohých ľudí aj highlightom celého albumu. Nestáva sa často, žeby trio „odbehlo“ od svojho klasického soundu do trošku viac popového, ale pri hite menom Stir Fry to tak je. Song určený aj pre rádia, sa stal okamžite hitom v USA a nepochybne nemôže chýbať ani v našom výbere. 

BONUS: Bad and Boujee feat. Lil Uzi Vert 

Snáď ste si nemysleli, že ich najväčší hit bude vo výbere chýbať. Prikladáme ho však ako bonus, pretože my sme sa chceli pozrieť na najlepšie songy skupiny Migos a nie na najúspešnejšie single. Produkcia od chalana menom Metro Boomin je zárukou kvality a jediné čo chýba tomuto tracku, je Takeoff.  Áno, track sám o sebe bez posledného člena je najväčší úspech tejto skupiny, ale majster flowu z tejto skupiny by nám určite doručil kvalitné bars, ako je u neho zvykom. Lil Uzi Vert, ktorého meno tiež išlo hore aj vďaka tomuto songu, ho kvalitne nahradil. Song sa umiestnil na Billboard Hot 100 na prvej priečke a stal sa aj 4x platinovým. 

Komentáre

Odporúčame