Sponzorované

Každý sa musel nejako narodiť. Vladis a Dano Kapitán obhajujú práva homosexuálov

Každý z nás sa musel nejako narodiť. To šíria Vladis a Dano Kapitán, ktorí na spoločnej novinke obhajujú práva homosexuálov

Hudba by mala ľudí zabávať. To je dozaista prvotný opis muziky podľa väčšiny jej pravidelných poslucháčov. Neoplatí sa však zabúdať na to, že skrz umenie sa do sveta zvyknú šíriť aj myšlienky, či témy, ktoré jednoducho počuť potrebujeme. Dnes by sme ti radi priblížili tému urážok a diskriminácie menšiny, ktorá aj napriek tomu, že nám z kalendárov svieti rok 2021, je neustále utláčanou. Je totiž dosť pravdepodobné, že to, že muž miluje muža a žena miluje ženu, si oni sami nevybrali. Preto by sme ich nemali súdiť. Práve to vo svojej spoločnej veci tvrdia Vladis, Dano Kapitán a Maxo.

Vladis vydáva novú skladbu: Nesúď ich feat. Dano Kapitán, Maxo z pripravovaného albumu Generácia III.

Sám Vladis sa skladbe vyjadril takto: „Táto skladba je typická Vladisovka. Rap na túto tému si pamätáte hlavne za albumu Generácia I. V tejto skladbe otváram viaceré spoločenské otázky a jej hlavné heslo je ži a nechaj žiť. Neni o teplom rape ani o slniečkároch, skôr je to o tom, že všetci sme ľudia a každý máme svoj národ.“ Skladba sa dočkala aj svojho vizuálu od mladého režiséra Antonína Zerzana.

⇒ Na našom shope nájdeš stále v predaji napríklad aj album Generácia II.

Čo môžeme čakať od Vladisovho nového albumu?

Nový album by mal výjsť po novom roku a mal by obsahovať 12 skladieb, pričom aktuálna novinka „Nesúď ich“ veľmi výstižne načrtla typ skladieb, aké na albume Generácia III. môžeme očakávať. Veríme, že táto vec trafí aj vás! Pokiaľ však samotný album výjde von, mali by sme sa podľa všetkého dočkať ešte viacerých trackov aj rovno s videoklipmi.

„Nesúď tých ľudí, skús ich nechať žiť, každý sa musel nejak narodiť.

Vonku prebieha boj o blahobyt, tak neber im aspoň to právo žiť.“

Komentáre

Odporúčame