Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Východoslovenský raper Rosy vydal svoje EP Rázny básnik s featom od Zverinu
KLIPSK/CZHIP-HOPSponzorované

Východoslovenský raper Rosy vydal svoje EP Rázny básnik s featom od Zverinu

Východoslovenský raper Rosy, ktorý pochádza z Michaloviec, vydal svoje nové EP s názvom Rázny básnik

Rapová muzika bola už od doby svojho vznika ráznou. Bojovala za sociálne piliere, ktoré spoločnosť potrebovala dostať späť na oči, a práve vďaka tomu začali ľudia raperov označovať za moderných básnikov. Vo veľkej miere je to skutočne tak, že rapová hudba je práve modernou a už aj veľmi trendovou verziou klasickej poézie, aj keď ide o dva úplne odlišné svety. Dnes však pri tom ráznom prejave chvíľu zostaneme, keďže svoj nový projekt vydal východoslovenský raper Rosy.

Rap priamo z Michaloviec

Východoslovenský raper Rosy pochádza priamo z Michaloviec. Dňa 10.12.2021 vydal Rosy svoje nové EP-čko s názvom RÁZNY BÁSNIK, ktoré prišlo na svet čisto v digitálnej verzii. Online ho nájdeš na všetkých hudobných platformách, pričom na YouTube budú skladby pribúdať postupne. Toto stále horúce EP obsahuje sviežich 6 skladieb, na ktorých sa objavil len jeden jediný hosť. Na jedinom feate tohto projektu budeš počuť samotného Zverinu, konkrétne v skladbe „Bojuj alebo zmizni“.

⇒ Rosyho albumy a merch nájdeš v predaji na našom e-shope ⇐

Hudobné produkcie tohto projektu malo v šiestich skladbách na svedomí celkovo 5 producentov. Medzi zaujímavé mená patrí napríklad Hajtkovič. Okrem neho budeš na hudbách projektu RÁZNY BÁSNIK budeš počuť aj českého producenta Taifuna, ale aj ostatných ako Faymous, FEA alebo Lucifer. Z tohto projektu sa okrem skladby zo Zverinom dostal na YouTube už aj jeden videoklip. Ide o track s titulným názvom „Rázny básnik“. Rosy nám ešte dokonca prezradil aj to, že týmto titulným videoklipom to nekončí. V najbližšom období by sme totiž od neho mohli očakávať ďalší vizuál. Ku ktorej skladbe bude patriť je zatiaľ tajomstvom.

Vypočuj si aj spomínaný featuring od Zverinu, ktorý Rosymu zahosťoval na tracku so silným názvom „Bojuj alebo zmizni“. Teš sa na nové veci!

Rosyho môžeš sledovať aj na Instagrame, klikni sem: @rosy.rosyas

Komentáre

Odporúčame