Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Alan Murín a One Day: Príjemná funky novinka netradične po anglicky
alan murín one day
Zdroj: Alan Murín
KLIPSK/CZNewsFUNKPOP

Alan Murín a One Day: Príjemná funky novinka netradične po anglicky

Alan Murín a One Day: Funky novinka v angličtine

Slovenský spevák Alan Murín predstavuje funky novinku One Day. V novej skladbe spieva po anglicky, túto jeho stránku ešte veľmi nepoznáme. Piesňou hovorí o budúcnosti a o tom, čo bude „jedného dňa“, napríklad priateľke sľubuje, že raz budú bohatí. Nateraz im obom však musí stačiť láska. Svojej polovičke prisľúbil aj cestu okolo sveta, drahé autá či kabelky. Naposledy sa nám pripomenul pred dvomi týždňami skladbou Snívam. Spevák nám priblížil aj myšlienku a zákulisie novinky:

„Pesnička One Day je pokračovaním tvorby s akustickým retro zvukom, ktorý som do svojej hudby priniesol pesničkou Snívam na začiatku tohto mesiaca. Tento krát sa jedná o tanečnejšiu a energickú záležitosť, ktorá vám dúfam pomôže sa cez sviatky udržať na nohách s úsmevom na tvári. Verím, že s témou sa bude vedieť stotožniť väčšina mojich rovesníkov ale aj hoci kto, kto od svojho života ešte očakáva veľké veci.

Takáto pieseň bola už dlhšie mojim snom a určite by som v tomto štýle chcel vytvoriť aj niekoľko ďalších. V poslednej dobe ma totižto začali extrémne baviť roky osemdesiate. Žánre ako funk, R&B, soul či pop z tejto éry pre mňa predstavujú vyšperkovanú muzikálnosť, ktorá mi v dnešnej dobe niekedy chýba. V určitom zmysle je každý z nich štýlom, ktorý vie naozaj krásne a prirodzene odhaliť znalosti a skúsenosti hudobníka.“

Nezabudni sa pozrieť na náš shop, na ktorom nájdeš množstvo merchu od Alana Murína! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac! 

Alan Murín hovorí aj o zákulisí videoklipu

Slovenský spevák nám priblížil aj zákulisie klipu, ktorý bol natáčaný na viacerých miestach a pochválil aj tím, ktorý sa na ňom podieľal:

„Touto skladbou som si teda vytvoril aj určitú latku, od ktorej by som sa chcel v tomto smere rozvíjať a ponúkať ľudom viac takejto hudby. V konečnom dôsledku aj viac podobných vizuálov ako má táto skladba. Priznám sa, že je to jeden z naj, možno aj môj najobľúbenejší song z tých, ktoré mám vonku. Väčšina videoklipu sa odohráva v prenádherných priestoroch Velvet baru, ktorý nám pomohol vizuál zasadiť do doby žánru a luxusu. Ďalšie priestory nebudem spomínať, prezradil by som totiž možno pointu vizuálu. Na jeho tvorbe klasicky odviedli perfektnú prácu kameraman Peter Cesar Balent, režisér Peter Onduš a v neposlednom rade Diana Studeničová ako exekutíva. Opäť musím povedať, že sa predviedli v tom najlepšom svetle. S týmito slovami už prenechám všetko na vás. Teším sa na reakcie.“

alan murín one day
Zdroj: Alan Murín

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Alan Murín

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame