Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dano Kapitán pod Zrazoo Records vydáva novú skladbu "Air Force 1"
KLIPSK/CZRnB

Dano Kapitán pod Zrazoo Records vydáva novú skladbu „Air Force 1“

Obľúbený RnB spevák Dano Kapitán pod vydavateľstvom Zrazoo Records vydáva svoju novú skladbu s názvom „Air Force 1“

Rok 2021 je celkom dozaista Danovým. Stihol si za neho totiž pripísať zopár klipov k predminuloročnému debutu KAKASHI a okrem toho vydal aj ďalšie vizuály. Konkrétne išlo o jeho očakávané EP RND, ktoré vyšlo von ešte len celkom nedávno. Našli sme na ňom 5 skladieb, z ktorých niektoré sa dočkali aj tých svojich spomínaných príbehových videoklipov. To však pre Dana Kapitána nie je zatiaľ ani zďaleka konečná. Dnešok je totiž dňom, kedy Dano Kapitán vydáva svoju aktuálnu novinku „Air Force 1“ aj spolu s klipom.

Dano Kapitán ide tento rok naozajstné bomby

Okrem sólo tvorby sme ho však mohli počuť hneď na niekoľkých veľmi silných spoluprácach. Za posledné obdobie môžeme vypichnúť skladby s raperom Vladisom, ktorý sa po svojej ťažkej chorobe vracia späť na scénu s prípravami nového albumu. Dano mu hosťoval rovno na dvoch veciach za uplynulé tri mesiace a je možné, že na samotnom albume bude ich spoločných skladieb aj viac.

⇒ Nové EP Dana Kapitána aj s jeho merchom nájdeš v predaji na našom shope ⇐

Jedným z Danových posledných videoklipov bol vizuál na skladbu „O ženách“. Na nej mu spoločnosť robil raper Bobby Blaze, hudbu robil obľúbený producent Hoodini a v klipe si okrem samotného Dana zahral aj náš starý známy Tomy Kotty.

Zatvorený v štúdiu

Po spomínanom EP RND sa Dano Kapitán na ďalšiu tvorbu nevykašľal. Pre svojich fans si chystá opäť ďalšie silné veci, z ktorých postupne odkrýva ďalšie novinky. Aktuálne dnes sa totiž napríklad dočkávame jeho nového videoklipu. Ide o fresh novinku s názvom „Air Force 1“, o ktorej videoklip sa postaral dobre známy a uznávaný režisér Michal „Romeo“ Dvořák.

„Každý sa ma stále pýta odkiaľ ich mám… Pýtajú sa: Dany? Odkiaľ máš tie Air Force 1-y? Ja im s úsmevom na tvári vravím…“ Chceš vedieť odkiaľ má Dano tie air force 1-y? Na to si budeš musieť tento vydarený videoklip pozrieť na vlastné oči!

 

Komentáre

Odporúčame