Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dano Kapitán vydal k novinke 'Nie sme zlí' najväčší klip v kariére (VIDEO)
dano kapitán
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPRnBVideo

Dano Kapitán vydal k novinke ‚Nie sme zlí‘ najväčší klip v kariére (VIDEO)

Dano Kapitán a novinka Nie sme zlí

Slovenský spevák Dano Kapitán pokračuje v hudobnej aktivite v roku 2023 a vydáva novinku s názvom Nie sme zlí! Pieseň, ktorá vyšla v nedeľu, 16. apríla, dostala aj jedinečný videoklip, ktorý zrežírovala dvojica Max Leithner & Remo Klačanský. Dano o videoklipe na svojom Instagrame hovorí ako o jeho doposiaľ najväčšom klipe.

Remigius Remo Klačanský, ktorý sa v novinke postaral o produkčnú stránku a podieľal sa na tvorbe hudby i textu, môže byť pre mnohých neznámym menom. 29-ročný producent sa narodil v Nórsku, detstvo strávil v Rakúsku a od štyroch rokov navštevoval ZUŠ Jozefa Kresánka v Bratislave. Venuje sa najmä kompozícii súčasnej i klasickej hudby, no cudzia mu nie je ani populárna. V roku 2017 už spolupracoval s raperom Tonom S, no s Danom už robil v roku 2018 na piesni Morena 2018.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, csfd.sk

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame