Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Samey berie album Slzy Ulíc na slovenské turné. Máme zoznam miest a dátumov
samey slzy ulíc
Zdroj: instagram.com
NewsČeskoEventySlovensko

Samey berie album Slzy Ulíc na slovenské turné. Máme zoznam miest a dátumov

Samey ide s albumom Slzy Ulíc na turné

Raper Samey nasleduje Majka Spirita, Kaliho, Separa, Dameho a mnohých ďalších, pretože tiež vyráža na turné, kde predstaví album Slzy Ulíc! O plánovanej sérii koncertov informoval na svojom Instagrame so slovami „je čas zažiť niečo nové“. Všetko začne 5. mája vystúpením v ostravskom klube Barrák. Celý zoznam koncertov, vrátane miest a dátumov nájdeš v článku nižšie. Súčasťou turné bude aj SIMILIVINLIFE ako predskokan a vstupenky sú v predaji práve teraz.

Slovenský raper Samey vydal svoj najnovší album Slzy Ulíc na streamovacích službách 2. februára 2023. Aby sme však nezabudli, je treba sa pozastaviť aj nad hviezdnymi spoluprácami, ktoré ponúka. Súčasťou albumu sú mená ako Rytmus, Adam Mišík, Separ, Redzed, Taomi, Porsche Boy a ďalší.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa samey (@sameyhahacrew)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame