elizabeth kopecká good times
Zdroj: TS/Lucie Dvořáková, Anežka Horová
KLIPSK/CZNewsPOPVideo

Strieborná SuperStar Elizabeth Kopecká vydáva novinku Good Times (VIDEO)

Elizabeth Kopecká s novinkou Good Times

Česká speváčka Elizabeth Kopecká vydáva novinku Good Times, ktorá vznikla v medzinárodnej spolupráci troch autorov. Okrem samotnej Elizabeth sa na singli aj podieľal mladý britský producent, skladateľ a klavirista Charlie Bryce Wallace, momentálne žijúci v Los Angeles, a Alan Roy Scott, ktorý má s pop music viac než 40 rokov skúseností ako autor i producent.

Scott sa podieľal napríklad na nahrávkach legiend a svetových hviezd ako sú Celine Dion, Ray Charles, Cher, Cyndi Lauper, Ricky Martin a mnohých ďalších. Novinka sa zrodila na poslednom ročníku Songwriting Campu CZ vlani na jeseň a jej finálnu verziu pripravil Charlie Bryce Wallace.

Song je o selektívnej pamäti. Človek si často pamätá len to pekné a zabúda na to, ako mu bývalí partneri ublížili. Spievam teda o tom, ako mi chýbajú pekné chvíle, ale rada by som si spomenula i na to, ako som sa naozaj cítila, na svoje zlomené srdce,“ vysvetľuje Elizabeth text piesne.

Na výrobe klipu sa podieľal ženský tvorivý tím

Bola to pre mňa premiéra – skladať songy na songwriting campe a musím priznať, že to bol jeden z najkrajších zážitkov mojej kariéry. Priniesla som si domov dva songy a jedným z nich je práve ‚Good Times‘. Rada by som na campy chodila častejšie. Tí, ktorí chcú tvoriť niečo krásne a neflákať remeslo, sú presne ten okruh ľudí, v ktorom chcem byť,“ upresňuje pozadie vzniku songu.

Vydanie singla sprevádza i nový videoklip. Ten vznikol pod symbolickou hlavičkou „girl power production“, keďže sa na jeho výrobe podieľal ženský tvorivý tím. Pôvodná idea výtvarne stvárneného videa je spoločným dielom Elizabeth a Anežky Horovej, ktorá sa v projekte ujala zároveň réžie, kamery a strihu.

Zaujímavosťou je, že vo videoklipe účinkuje tiež mladý talentovaný motocyklový pretekár Oliver König. Elizabeth sa momentálne intenzívne pripravuje na novú koncertnú sezónu, počas ktorej by rada so svojou kapelou predstavila nové piesne, ktoré postupne vznikajú na jej debutový album.

Speváčka sľubuje pestrý repertoár a dodáva, že na albume sa podieľajú veľmi zaujímaví zahraniční tvorcovia a producenti, i domáce (české) hudobné osobnosti.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS, YouTube, Spotify

Zdroj titulného obrázku: TS/Lucie Dvořáková, Anežka Horová

Komentáre

Odporúčame