dano kapitán majself
Zdroj: TS
SK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Dano Kapitán a Majself v novinke Naty v štýle afrického trap-popu (VIDEO)

Dano Kapitán a Majself v spoločnej novinke

Spevák Dano Kapitán a raper Majself sa spájajú v novinke Naty, ktorá je v štýle afrického trapu v kombinácii s melodickým popom. Hudobní producenti Martin „Max“ Šrámek a Matej Mikloš vystupujú pod značkou DVATRI TRIDVA a spolupracujú s takými menami ako Celeste Buckingham, Yael, Tina, Ronie, Erika Rein. V nedeľu však vydali ďalšiu skladbu pre ich pripravovaný projekt, ktorý vyjde už tento rok.

Minulý rok predstavili tanečne ladenú pieseň Lonely, ktorú nahrali spoločne speváčky Ronie a Dominika Mirgová a temnú skladbu Sahyb od Yaela. Keďže je brand 23 32 symbolom protikladov, pri tomto projekte sa stretávame s rôznorodými hudobnými žánrami.

V novinke tento raz stavili na zaujímavý štýl s názvom afro trap s prvkami popu a spojili dve mužské mená slovenskej hudobnej scény. „Na spoluprácu bol na začiatku oslovený Dano Kapitán a dlhšie sme hľadali, kto by sa k Danovi na feat hodil. Nakoniec sme zvolili Majselfa, ktorého môžete počuť v polohe, v akej ste ho predtým nemali možnosť počuť,“ vysvetľujú obaja producenti výber umelcov.

Interpreti v netradičných speváckych polohách

Ďalej dodávajú: „Oboch interpretov sme sa snažili dať do polohy, v ktorej ich ešte nikto nepočul. U Dana sme upustili od komplikovaných rnb melodických liniek a u Majselfa odhodili preč jeho povestný ‚chraplák‘. Majself nás veľmi prekvapil svojim sýto znejúcim prirodzeným hlasom. Zistili sme, že mu to naozaj dobre spieva.

Ku skladbe bol natočený klip v produkčnej spoločnosti Illuminate. Dej klipu v réžii Martina Mika je príbehom dvoch mužov, ktorí nevedia o tom, že sú posadnutí rovnakou ženou. Korešponduje s textom refrénu, kde sa síce spieva ženské meno, ale ide vlastne o slangovú hlášku z filmu Borat ‚Naughty Naughty‘.

K spolupráci sa vyjadrili aj obaja interpreti: „Som veľmi rád, že Maxo Šrámek oslovil Majselfa, pretože sme dlho hľadali hlas, ktorý by sa ku mne hodil a musím uznať, že táto pesnička je fakt super,“ povedal Dano Kapitán a Majself nešetrí chválou: „Spolupráca s dvatritridva a Danom bola výborná, keďže všetci sú skvelí a talentovaní hudobníci, skladba vznikla veľmi organicky a myslím si, že prirodzenosť jej vzniku je cítiť aj zo samotnej nahrávky.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame