mikolas josef
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsEDMPOPVideo

Mikolas Josef vydal očakávanú tanečnú novinku Boys Don’t Cry (VIDEO)

Mikolas Josef a novinka Boys Don’t Cry

Český spevák Mikolas Josef je po troch rokoch späť s novou hudbou a jeho očakávaná novinka Boys Don’t Cry je konečne tu! Song vyšiel vo štvrtok, 23. marca a na ceste je už aj debutový album, ktorého sa fanúšikovia nevedia dočkať už od jeho vystúpenia v súťaži Eurovision Song Contest 2018.

27-ročný rodák z Prahy fanúšikov na svoj prvý štúdiový album začal pripravovať už vo februári, kedy na Instagram pridal svoju fotku s jednoznačným popisom: „Čakal som 873 dní, kým toto budem môcť povedať. Singel Boys Don’t Cry vychádza 24. marca 2023. Je to prvý singel z nadchádzajúceho debutového albumu.“

Mikolasov odkaz fanúšikom

Toto je na prekonanie problémov a na budúcnosť, chcel by som sa Vám poďakovať. Ďakujem, že ste to so mnou nevzdali, za všetky Vaše priania a všetku podporu počas dní, kedy som sa dával dokopy. Chcem, aby ste vedeli, že budem navždy poctený Vašou prítomnosťou v mojom živote a ďakujem za Vašu láskavosť, starostlivosť a energiu. Chcem, aby ste vedeli, že mi to pomohlo dostať sa cez tmavšie momenty a tento pocit vďačnosti si so sebou budem brať všade, kam pôjdem.

Ďakujem, že ste mi dali čas vyrásť, som zdravý a mám sa veľmi dobre. Naučil som sa žiť nad mojimi problémami a nehľadať v tom, čo robím, nič iné len radosť. Som obklopený ľuďmi, ktorých veľmi milujem a ktorí ma robia lepším. Spolu sme tento čas využili na vytvorenie niečoho unikátneho, na čo som hrdý. Poďme ovládnuť svet a spravme ho našim, všetko začína 24. marca 2023. Navždy Váš, Mikolas,“ napísal interpret na Instagrame na začiatku marca.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame