cigarettes after sex
Zdroj: TS
ČeskoEventyPOPŽáner

Americká skupina Cigarettes After Sex v novembri vystúpi v Prahe!

Cigarettes After Sex sa vrátia do Prahy

Návrat americkej dreampopovej skupiny je konečne tu, Cigarettes After Sex prídu do pražského Velkého sálu Lucerny už 1. novembra 2023! Kapela, ktorú chvália tak rozdielne osobnosti ako speváčka Lana Del Rey či spisovateľ David Lynch, vystúpia v hlavnom meste Česka po prvý raz od roku 2019.

Vtedy vypredali klub Roxy a v roku 2023 k našim susedom opäť prinesú dávku zasnenej hudby, ktorá je melancholická, priebojná a nezabudnuteľná.

Trojica Greg Gonzales, Jacob Tomsky a Randall Miller sa našla v pomalej hudbe, ktorá v sebe nesie veľkú dávku melanchólie a jej krehkosti a vľúdnosti je vlastne takmer nemožné vzdorovať. Cigarettes After Sex hrajú hudbu o rozchodoch, v ktorej však nie je len smútok a prázdnota. Práve naopak, vôľa znovuobjaviť svoje vlastné ja.

Skupina má Prahu rada

Skupina debutovala v roku 2017. Na svoj rovnomenný projekt nadviazala o dva roky neskôr nemenej úspešným albumom Cry. Čakanie na tretí počin svojim fanúšikom ukrátili vydaním singlu Pistol, ktorý na jeseň minulého roka potvrdil, že Cigarettes After Sex nestrácajú na svojom čare.

Na Prahu má Greg Gonzales a spol. tie najlepšie spomienky, pretože šlo o vôbec prvé mesto mimo USA, kde zahrali a fanúšikovia im pripravili to najkrajšie prijatie. Od tej doby tomu nebolo inak a teraz sa do Velkého sálu Lucerny vrátia s cieľom zahrať pre najväčšie miestne publikum.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame