Veronika Strapková
Zdroj: žena.sme
SK/CZČlánkyVideo

Veronika Strapková sa spojila s DJ-om Lieskovským. Výsledkom je novinka „Sorry“!

Veronika Strapková a jej novinka!

Veronika Strapková prichádza s novinkou, v ktorej sa nájde nejeden mladý človek. Pandémia a teraz vojna na Ukrajine u mnohých vyvoláva úzkosti, prípadne strach a smútok, no hanbia sa to pomenovať. Veronika ako študentka psychológie chce stigmu z týchto emócií sňať a odkázať poslucháčom – vyjadrovať pocity, či už dobré alebo zlé, je úplne v poriadku! Pesnička je unikátna aj tým, že vznikla v spolupráci s DJ-om Milanom Lieskovským, ktorý do jej hudby prináša nové zaujímavé elektronické prvky. Vypočujte si jej novinku Sorry a nebojte sa pomenovať svoje emócie!

Navonok vždy veselá a dobre naladená Veronika Strapková novou skladbou prekvapuje. Singel Sorry je o pocitoch, ktoré človek často nevie vysvetliť – o úzkosti, smútku, obavách. Veronika veľmi dobre vie, aké sú niekedy mätúce.

„Téma úzkosti je dnes už aspoň čiastočne komunikovaná, ale stále mám pocit, že ľudí za tieto veci spoločnosť stigmatizuje. Študujem psychológiu, práve som skončila bakalára, a veľa tém sa v období pandémie sústredilo na sociálnu izoláciu človeka. Keď som si predstavila, ako sa po 2 rokoch vrátim medzi ľudí na koncerty, mala som aj ja sama pocit nevysvetliteľnej tiesne a obáv. U mňa boli racionálne odôvodnené a vedela som prečo ich mám. Niektorí ľudia nevedia vysvetliť, čo sa im deje, je to normálny jav. Preto som chcela podporiť touto piesňou to, aby sa nebáli svoje emócie vyjadriť, nech sú akékoľvek,“ vysvetľuje mladá speváčka.

Zdroj: TS

Zdroj titulného obrázku: žena.sme

Komentáre

Odporúčame