hasan gin nik tendo
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Hasan a Nik Tendo točili klip k letnému songu ‚Gin‘ až na Kanárskych ostrovoch!

Hasan a Nik Tendo natočili exotický klip k songu Gin

Je tu ďalšia spolupráca českej skupiny Milion Plus, tentokrát sa spájajú Hasan a Nik Tendo v songu Gin! Videoklip vyšiel 26. júna 2022 na oficiálnom YouTube kanáli spomínaného českého vydavateľstva. Už ani nepočítame, koľko krát sa títo dvaja chalani rozhodli spraviť kolaboráciu, pretože ide o naozaj častý jav. Stačí spomenúť songy ako Sedm (2018), Hulila Hulila (2019), Sám (2019), alebo Nikdy (2020).

Chalani sa tentokrát rozhodli spolu s tímom vyletieť na Kanárske ostrovy a natočiť pohodový klip k novému songu. Ten sa dostane aj na Hasanov nový album Album, co mi změnilo život, ktorý vychádza už zajtra, 29. júna!

Hasan sa na svojom Instagrame s fanúšikmi podelil o niekoľko zaujímavostí k novému videoklipu. Prezradil, že počas natáčania pocítil veľké teplotné zmeny, alebo aj to, že na Kanárskych ostrovoch nechal zaujímavý predmet, ktorý si fanúšikovia môžu nájsť.

  1. Keď sme začínali natáčať vo výške 2000 metrov nad morom, bolo cca 5 stupňov. O pár hodín sme boli v kraťasoch pri mori, kde bolo tak 30. 
  2. Niekde na Kanárskych sme schovali hasičák s Hasan x Beefeater cupom a panákmi, čoskoro zverejním súradnice, keby si po to chcel niekto prísť. 
  3. Refrén a bridge je komplet freestyle. 
  4. Majster grilu, Nik Tento, pripravoval výborné jedlo pre celú crew. 
  5. O outfity sa postaral Jan Černý, biele nohavice som v druhý deň natáčania zničil.

Albumy a produkty od Milion+ si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame