Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Legendárne videá: Takto ohlasili smrť 2Paca na koncerte NASa!
2Pac
Zdroj: Biographyinc.com
SvetČlánkyVideo

Legendárne videá: Takto ohlasili smrť 2Paca na koncerte NASa!

2Pac a jeho smrť

Legendárny 2Pac nás opustil už skoro pred 26. rokmi. Raper poslednýkrát vydýchol 13. Septembra na lôžku v University Medical Center, ktoré sídlilo v Las Vegas. Raper bol prevezený do nemocnice po streľbe, ktorá sa uskutočnila na jednej z frekventovaných križovatiek mesta Las Vegas. Bolo tomu tak po zápase Mike Tysona a tým, že vedelo celé mesto, že 2Pac sa zúčastní tohto zápasu, tak toho využili doposiaľ neznámy strelci. Doposiaľ sa zachovalo video, ktoré vyobrazuje to, ako sa o raperovej smrti dozvedel kráľ NYC – NAS. Tým, že NAS nemal najlepšie vzťahy s reprezentantom západného pobrežia, tak bolo priam prekvapivé aký veľký rešpekt raperovi preukázal. Ako vyzeralo toto ohlásenie na raperovom koncerte? Poďme sa na to pozrieť!

Zdroj: Wallpaperaccess.com

Smrť fanúšikom oznámil Ed Lover

Informáciu o úmrtí oznámil fanúšikom raper Ed Lover. Tým, že išlo o show, ktorá bola práve v strede, tak nik nedokázal pochopiť, čo sa mohlo také stať. Ihneď po vyrieknutí informácii, ktoré hovorili jasne, 2Pac je mŕtvy zobral NAS do ruky mikrofón a pokračoval podľa informácii lepšie než hocikedy predtým. Podľa vyjadrení ostatných nechal na koncerte zahrať aj niektoré skladby, ktorými sa preslávil samotný 2Pac. Myslíte si, že ide o dobré prejavenie rešpektu? Napíšte nám svoj názor do komentárov!

Komentáre

Odporúčame