Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
P.A.T. je "vycvičený roztrhať súpera na kusy", počúvaj novinku 'Džungla'!
p.a.t. džungla
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsHIP-HOPVideo

P.A.T. je „vycvičený roztrhať súpera na kusy“, počúvaj novinku ‚Džungla‘!

P.A.T. vydáva novinku s názvom Džungla

Pouličný autor tónov pokračuje s vydávaním noviniek, P.A.T. nám tentokrát predstavil novú skladbu s názvom Džungla! Trojminútový song vyšiel 19. júna aj spolu s videoklipom, v ktorom je Franto vo svojom živle. Nespútaný rapper v texte tvrdí. že je svojho súpera či nepriateľa „pripravený roztrhať na kusy ako King Kong„. Autor songov ako Neprispôsobiví, Nero či Revenant si teda opäť buduje rešpekt a poukazuje na svoju údernú lyriku, ktorá ho zdobí celú kariéru.

V roku 2022 má za sebou P.A.T. zatiaľ vydanie troch noviniek. Song Sám Sebou s Princom Marockom, spoluprácu so Separom v skladbe Hodváb a dnešnú novinku. Okrem toho si rozbehol aj občasnú sériu videí s názvom Život s Frantom. V nich sa snaží pobaviť divákov krátkymi scénkami, alebo pohľadmi do zákulisia a jeho súkromia.

Albumy a produkty od P.A.T.-ho si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame