Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Udal sám seba! Raper Jugg God bol zatknutý po tom, ako rapoval o vykrádaní bankomatov!
Jugg God
Zdroj: Rebelnews.com
SvetČlánkyVideo

Udal sám seba! Raper Jugg God bol zatknutý po tom, ako rapoval o vykrádaní bankomatov!

Bizár roka o ktorý sa postaral Jugg God

To, že niekedy je potrebné byť ticho ohľadom niektorých vecí zistil raper Jugg God na vlastnej koži. Raper z Texaského Houstonu bol zatknutý po tom, ako rapoval o vykrádaní bankomatov. S touto informáciou prichádza spravodajský portál RAP. Raper vo svojom songu Make It Home rozpráva o vykrádaní bankomatov v inom štáte USA, pričom taktiež priznáva, že ich nesie do svojho domovského štátu. Týmto songom sa Jugg God sám priznal ku krádeži bankomatu v štáte Tennesse, kde bol napadnutý servisný technik sieti bankomatov. Z bankomatu malo byť ukradnutých 125 tisíc amerických dolárov. Po zistení týchto skutočností nenechala na seba dlho čakať s vyjadrením polícia ani ľudia po internete.

Jugg God
Zdroj: Local Houston and Texas News

Vysmiala ho aj polícia z Houstonu

Houstonská polícia rapera vysmiala na vlastnom twitter účte. Raper sa totižto so svojim lupom nedostal ani domov, keďže jeho a troch spolupáchateľov zadržala Nashvilllská polícia. Internet na seba taktiež nenechal dlho čakať a svoje posmešky šli raperovi venovať pod jeho klip ku danej skladbe. Najviac sa mu posmievajú z výroku, že sa vráti s lupom domov. Aký máte názor na túto situáciu vy? Myslíte si, že ide o ťažký bizár? Nezabudnite svoje pocity zdielať s nami v komentároch!

Zdroj: Rap

Zdroj titulného obrázku: Rebelnews.com

Komentáre

Odporúčame