Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Interpret roka!
ruka hore awards 2021 interpret roka separ pil c viktor sheen
Zdroj: shop.rukahore.sk, youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Interpret roka!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Interpret roka

Ruka Hore Awards 2021 sú oficiálne minulosťou a my pre teba máme oficiálne výsledky v kategórii Interpret roka! Prinášame ti vyhodnotenie každej z 19 kategórií, pričom vyhlásime aj TOP 20 najúspešnejších v každej z nich. V dnešnom článku sa pozrieme na československých spevákov a aj rapperov, ktoré sa uchádzali o ocenenie Interpret roka 2021. Na konci článku ťa čaká aj kompletný zoznam výsledkov, najprv sa však pozrime na medailové priečky!

1. Separ

2. Pil C

3. Viktor Sheen

Svoje prvenstvo z minulého roka obhájil Separ, ktorý od albumu OG z roku 2020 spolupracoval zatiaľ len na featuringoch. Skladby ako Žijem best život s Frayerom Flexkingom či Stroj s Petrom Pannom a Kalim ho však vyniesli na vrchol počúvanosti. Dopomohol tomu aj nový album skupiny DMS s názvom HUHU. Vaše obrovské množstvo hlasov rozhodlo o tom, že interpretom roka sa stal práve Separ.

Albumy a aj produkty od Separa si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Interpret roka

Striebornú medailu ste na krk zavesili interpretovi Pil Cmu, ktorý v roku 2021 vydal album Odsúdení Na Úspech. Ten pred polrokom trhal rekordy v počúvanosti na streamovacích službách. Rapper Pil C v decembri na svojom Instagramovom profile zverejnil štatistiky najhranejších piesní na Slovensku a skladby jeho najnovšieho počinu vtedy zaplnili TOP 15 priečok! Platilo to v prípade služby Spotify a aj Apple Music.

Vlastným menom, Lukáš Kajanovič vtedy zverejnil sedemciferný údaj v podobe 5 434 605 streamov. Tomuto číslu určite napomohol aj fakt, že piesne ako Hawaii (3,7 mil. streamov) a V Podzemí Freestyle (605 tis. streamov) boli vonku už dávno pred vydaním samotného albumu. Výnimočné však bolo to, že sa poslucháčom týchto 16 skladieb podarilo nazbierať jeden milión počutí na jediný deň! To je číslo, ktoré sa v našich končinách a aj na domácich albumoch tak často nevidí.

Albumy a aj produkty od Pil C-ho si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Album Příbehy a sny patril v minulom roku ku vôbec najpočúvanejším v celom Česku a aj Slovensku. Viktor Sheen songami ako Stíny, Virtuální drogy či Sérum potešil svojich fanúšikov a tí ho v tejto kategórii vyniesli až na bronzovú priečku.

Vlastným menom, Viktor Dundych je rapper z Kladna, narodený v Kazachstane, v Ázii. Veľký fanúšik Game of Thrones je aktuálne na voľnej nohe, vydáva sa sám za seba a nie je súčasťou žiadnej nahrávacej spoločnosti či vydavateľstva.

Albumy a aj produkty od Viktora Sheena si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Interpret roka

20. Juraj Hnilica

19. Samey

18. Matej Straka

17. Miro Jaroš

16. Majk Spirit

15. Yael

14. Adam Ďurica

13. Nik Tendo

12. Dame

11. Momo

10. Rene Rendy

9. Gleb

8. Rytmus

7. Yzomandias

6. Meky Žbirka

5. Ego

4. Kali

3. Viktor Sheen

2. Pil C

1. Separ

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: shop.rukahore.sk, youtube.com

Komentáre

Odporúčame