Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Justin Bieber ochrnul na jednu časť tváre! Budú koncerty zrušené?
Justin Bieber
Zdroj: Wallpaperaccess.com
SvetNewsČlánkyVideo

Justin Bieber ochrnul na jednu časť tváre! Budú koncerty zrušené?

Justin Bieber a jeho zdravotný problém

Mladý spevák, ktorý sa každým rokom nachádza v rebríčkoch najväčších hitov ochrnul na polovicu tváre. O tejto informácii nás informoval samotný spevák cez sociálnu sieť Instagram pričom uviedol, že ide o vírus, ktorý mu tento zdravotný problém priniesol. Mladý spevák sa vo videu vyjadri, že ide o tzv. Ramsayho-Huntov syndróm.  Tento syndróm je spôsobený vírusom pásoveho opar, pričom napadá lícny nerv. Vo väčšine prípadov sú tieto príznaky dočasné. Tým, že Justin Bieber neodkladá liečbu tohto vírusu, tak by mal byť aj jeho prípad len dočasný, keďže väčšinou trvalé príznaky majú pacienti, čo zanedbali potrebnú liečbu. Ale ako sa vyjadril spevák k jeho turné a bude zrušené? Poďme sa na to pozrieť!

Justin Bieber
Zdroj: Wallpaperaccess.com

Rušia sa koncerty

Spevák sa vyjadril, že pre dobro jeho zdravia ruší koncerty kvôli liečbe. Otázne je, či sa dokáže vyliečiť do najbližšieho koncertu k nám, čo by bolo na festivale Sziget. Pravdepodobnosť je ale maličká. Justin Bieber ešte neupresnil, ktoré koncerty sa presne rušia a tým pádom je všetko vo hviezdach. Dúfame ale, že sa spevák čoskoro vylieči. Stretli ste sa už niekedy s touto chorobou? Ak áno, nebojte sa nám napísať do komentárov, ako vám to zmenilo dočasne život.

Zdroj: IG/Justin Bieber

Zdroj titulného obrázku: Wallpaperaccess.com

Komentáre

Odporúčame