Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Pharell Williams prichádza s trailerom na jeho novinku! Spolupráca s Tylerom a 21 Savageom?
Pharell Williams
Zdroj: Genius.com
SvetČlánkyVideo

Pharell Williams prichádza s trailerom na jeho novinku! Spolupráca s Tylerom a 21 Savageom?

Pharell Williams a jeho novinka

Pharell Williams je na scéne dlhšie než väčšina rapových fanúšikov dnes žije. Výborný producent a hudobník bol častokrát spájaný s omladzovacími kúrami, keďže si vo svojich 49. rokoch drží výborný výzor! Tento krát sa nám tvorca hitu Happy pripomína trailerom na jeho novinku na ktorej sa ukáže Tyler The Creator a 21 Savage. O kvalitu tým pádom nebude núdza! Song „Cash In, Cash Out má naplánované vydanie na piatok. Aký vizuál nám trailer priniesol a prečo sa máte na čo tešiť? Pôjde o ďalší hit, ktorý rozbije celosvetové rebríčky? Poďme sa na to pozrieť!

Pharell Williams
Zdroj: Thetimes.com

Figuríny?

Z traileru môžeme vidieť, že sa bude odohrávať v umeleckom duchu. Z doposiaľ uverejneného audiovizuálneho obsahu je možnosť vidieť, že sa bude odohrávať na veľkom modely a figuríny hudobníkov sú obkolesené peniazmi. Prvý by na songu mal naskočiť 21 Savage, ktorého line Cash In Cash Out sa rozhodol Pharell Williams uverejniť. Ide predsa len o jednu z veľkých spoluprác, ktoré sme mohli za posledné mesiace zazrieť. Preto si tým pádom pripravte hodinky, zajtra sa začne show! Aký máte názor na tento trailer a tešíte sa na tento song? Napíšte nám svoj názor do komentárov!

Zdroj: Twitter/PharellWilliams

Zdroj titulného obrázku: Genius

Komentáre

Odporúčame