Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Toto je TOP 5 najhranejších songov na Spotify Slovensko: 8. jún 2022!
top 5 spotify slovensko jún 2022
Zdroj: youtube.com, audiolibrix.com, shazam.com, livenation.lat, wikipedia.org, oneesports.gg, faroutmagazine.co.uk
KLIPSK/CZSvetNewsVideo

Toto je TOP 5 najhranejších songov na Spotify Slovensko: 8. jún 2022!

TOP 5 najhranejších songov na Spotify Slovensko: 8. jún 2022

TOP 5 najhranejších songov na Spotify Slovensko sa každým týždňom obmieňa, 8. jún 2022 prináša nadvládu českého rappera a spevák Calina. Okrem neho sa však v našej pätici objaví aj britský spevák Harry Styles, britská speváčka Kate Bush či spojenie producenta a DJa Maireeho a rappera Sergeia Barracudu.

top 5 spotify slovensko jún 2022
Zdroj: youtube.com, audiolibrix.com, shazam.com, livenation.lat, wikipedia.org, oneesports.gg, faroutmagazine.co.uk

TOP 5 najhranejších skladieb: 8. jún 2022

5. Imagine Dragons & JID – Enemy

Väčšina z vás zrejme pozná videohru s názvom League Of Legends, známejšiu pod skratkou LOL. Jej materská spoločnosť Riot Games sa rozhodla vytvoriť fiktívny seriál s názvom Arcane, ktorého vydanie bolo oznámené už pred dvomi rokmi. Americká skupina sa spojila s 31-ročným rapperom a vytvorila hlavný ťahák tohto seriálu.

Pop-rocková štvorica sa nedávno predstavila aj neďaleko nás, 28. a 30. mája vystúpila na pražskom letisku Letňany. Oba koncerty dokopy navštívilo viac než 115 000 návštevníkov.

4. Mairee & Sergei Barracuda – Bomby

Nečakaná februárová spolupráca populárneho slovenského DJa a českého rappera spočiatku nebola úspešná. Všetko sa však s príchodom leta začína meniť, pretože táto elektronická bomba dnes patrí k najpočúvanejším skladbám na Slovensku! V tom čase sme sa venovali najmä novinke Wassup, v ktorej sa Mairee spojil s Majkom Spiritom. Kombinácia EDM a rapu mu v oboch prípadoch vyšla, môžeme teda očakávať ďalšie?

TOP 3 songy na Spotify Slovensko: 8. jún 2022

3. Harry Styles – As It Was

Bývalá hviezda skupiny One Direction predstavila prvý singel z albumu Harry’s House ešte pred jeho vydaním, 20. mája 2022 a opäť bodovala! Spevák je na sólovej dráhe zatiaľ mimoriadne úspešný, čo potvrdil aj týmto videoklipom. Ten sa po deviatich hodinách od uverejnenia na YouTube dostal už nad hranicu 8,5 mil. zhliadnutí. Popová megastar sa rozhodla pre umelecký vizuál s rôznymi extravagantnými a žiarivými outfitmi, tie sú dopĺňané novinkou, ktorá znie ako zo sna.

Styles sa v songu rozpráva sám so sebou a potvrdzuje, že v novom projekte ponúkne fanúšikom možnosť nahliadnuť do jeho súkromia a myšlienok viac, ako kedykoľvek predtým. Harryho nový projekt pozostáva z 13 piesní a nesmieme zabudnúť ani na jeho plánovanú tour, ktorá zavíta aj neďaleko Slovenska. So svojou veľkolepou šou sa totiž v rámci turné Love On Tour zastaví 15. júla 2022 v pražskej O2 Arene!

2. Calin – Hannah Montana

Nový album českého speváka s moldavskými koreňmi, Popstar, vyšiel 11. marca 2022 a je mimoriadne úspešný. Za tento úspech však rapper nemusí vďačiť len hitu Praha/Vídeň, počúvaných je všetkých 13 skladieb tohto projektu!

V tanečnom songu Hannah Montana, ktorý bude toto leto ozdobou klubových párty, možno počuť melódiu, inšpirovanú hitom z roku 2013. Ak si dobre spomínate na Sama Smitha, producentskú dvojicu Naughty Boy a ich megahit La La La, vypočujte si melódie v oboch skladbách a dajte nám v komentároch vedieť Váš názor! 

Najpočúvanejší song na slovenskom Spotify: 8. jún 2022

1. Kate Bush – Running Up That Hill (A Deal With God)

Prečo sa na prvé miesto dostal song z roku 1985? A prečo má takmer 15 000 prehratí denne? Rovnakú otázku sme si položili aj my, ale ihneď sme prišli na odpoveď. Song anglickej speváčky Kate Bush sa totiž objavil v štvrtej sérii Stranger Things, ktorá je momentálne mimoriadne sledovaná. Pieseň si zrejme obľúbilo množstvo fanúšikov a 63-ročná producentka si tak teraz užíva nečakanú popularitu. Song nepatrí na prvé miesto v rámci počúvanosti iba na Slovensku, ale aj na celom svete.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius, open.spotify.com

Zdroj titulného obrázku: youtube.com, audiolibrix.com, shazam.com, livenation.lat, wikipedia.org, oneesports.gg, faroutmagazine.co.uk

Komentáre

Odporúčame