Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Skladba roka!
ruka hore awards 2021 skladba roka
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Skladba roka!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Skladba roka

Ruka Hore Awards 2021 sú oficiálne minulosťou a my pre teba máme oficiálne výsledky v kategórii Skladba roka! Prinášame ti vyhodnotenie každej z 19 kategórií, pričom vyhlásime aj TOP 20 najúspešnejších v každej z nich. V dnešnom článku sa pozrieme na najpopulárnejšie nahrávky a songy z československej dielne, ktoré sa uchádzali o ocenenie Skladba roka 2021. Na konci článku ťa čaká aj kompletný zoznam výsledkov, najprv sa však pozrime na medailové priečky!

1. Kontrafakt – Reklama na rap

2. Peter Pann feat. Separ & Kali – Stroj

3. DMS feat. Horkýže Slíže – Rampa

Kontrafakt na seba skladbou Reklama Na Rap upriamila pozornosť celej hip-hopovej scény v Česku i Slovensku. Nielen tým, že šlo o prvú ochutnávku nového albumu piešťanskej formácie s názvom KF ako Rolls. Tiež aj vizuálom, ktorý skupina 3. decembra uverejnila na YouTube a potvrdila, že stále patrí na špičku domácej scény. V tomto prípade to však Rytmus, Ego a aj Anys zobrali skutočne veľkolepo a od podlahy.

Chalani fanúšikom predstavili intro nového projektu, na začiatku ktorého sa vozia v luxusnom Rolls-Royce. Následne nasadajú do privátneho lietadla, ktorým letia do Dubaja, kde si najprv užívajú vody Perzského zálivu. Premiestňujeme sa s nimi však aj na púšť či do večernej atmosféry luxusnej metropoly. Rapperi sú po celý čas obklopení drahými autami a aj exotickým pozadím veľkomesta. Z pohľadu rozpočtu a kvality celého diela hovoríme o horúcom kandidátovi na pozíciu najlepšieho a aj najväčšieho videoklipu slovenskej hip-hopovej histórie.

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Skladba roka

Na striebornú priečku ste vašimi hlasmi posunuli letnú tanečnú pecku s názvom Stroj, ktorú má na svedomí producent Peter Pann. Okrem autora známych songov ako Buldozér či OG si na song zavolal aj kráľa reggaetonu, Kaliho a prázdninový hit bol na svete. Do tohto dňa sa už videoklip piesne na službe YouTube dostal nad hranicu 6,4 mil. zhliadnutí. Videoklip, ktorý točili v rómskej osade ti zaručene zlepší náladu, takže ak si ho ešte nevidel, kliknutím na link nižšie si ho musíš pozrieť! 

“Niekto fajčí niekto pije, Niekto špatný plešatý je, Niekto si to tu užije” a niekto ovláda kategórie. V minulom ročníku si od nás skupina DMS odniesla päť víťazstiev a tento rok sa v TOP 3 umiestnila rekordných 17 krát! Separ, Dame, Smart a aj Horkýže Slíže si v tejto kategórii uchmatli tretie miesto.

Toto spojenie interpretov sa postaralo o song Rampa, ktorý dostal aj parádny animovaný klip. Dúfame, že sa o kombináciu rocku a rapu budú slovenskí umelci pokúšať čoraz viac, song sa objavil aj na decembrovom albume skupiny DMS s názvom HUHU.

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Skladba roka

20. Sima – Titanic

19. Kali feat. Alan Murin & Čis T – Kým ťa mám

18. Nik Tendo – 13. komnata

17. Cico Band feat. Rene Rendy – Kelovačky

16. Cico Band feat. Rene Rendy – Jakoo

15. Yzomandias – Rodinnej typ

14. Momo feat. Majk Spirit – Sny

13. Sima feat. Tripp – Jazero

12. Kali – Život Neni Zlý

11. Samey feat. Gleb & Natália Hulejová – Breeze

10. Yzomandias – Jedna Dva

9. Puerto feat. Yael – Vďaka Ti

8. Nerieš – Viem To

7. Iconito & FS Zemplín – Korene

6. Pil C – Chrome Hearts Freestyle

5. Desmod & Majself – Kométa

4. Gleb & Separ – Hey G!

3. DMS feat. Horkýže Slíže – Rampa 

2. Peter Pann feat. Separ & Kali – Stroj 

1. Kontrafakt – Reklama na rap

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: youtube.com

Komentáre

Odporúčame