Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Spevák Denny Veselý prináša novinku Všetko stíchlo! Vyčarí vám úsmev?
Denny Veselý
Zdroj: Denny Veselý
KLIPSK/CZ

Spevák Denny Veselý prináša novinku Všetko stíchlo! Vyčarí vám úsmev?

Denny Veselý a jeho špecifický sound

To, že Denny Veselý si razí cestu v slovenskom hudobnom rybníku je už každému jasné. Talentovaný mládenec nám dokázal predstaviť svoje kvality už vo viacerých trackoch. Spevák sa taktiež nebojí posúvať limity a práve preto sme ho mohli vo videoklipe na skladbu Rodeo sa premávať starým mestom Bratislavy na koni počas večerných hodín. Tento krát sa nám spevák Denny Veselý pripomína skladbou „Všetko stíchlo“. Skladba dostala krásny vizuál a snaží sa byť situačne zasadená v amerických laviciach! Prečo nás dokázal tento klip prekvapiť a ako vyzerá? Dokážete ukázať ľudom prostredník, tak isto ako Denny? Poďme sa na to pozrieť!

Denny Veselý
Zdroj: Denny Veselý

Nebojte sa byť takými aký ste!

Spevák Denny Veselý sa snaží v každom songu chytať tém, ktorými si mnohý ľudia nevedia prejsť bez pomoci. Nie je tomu tak dávno, kedy bol jeho projekt Neviditeľná ukončený. Práve tento projekt rozprával o násilí páchanom na ženách. V posledných songoch sa snaží Denny svoju magickú auru preniesť aj na samotných poslucháčov, kedy sa im snaží vysvetliť, že byť sám sebou je najdôležitejšie. Videoklip obsahuje výborný vizuál a my sa tešíme na nové songy, ktoré Denny prinesie. Pieseň vám prinesie výborný nostalgický nádych skupín ako sú Blink 182 alebo Green Day. My vám teda môžeme povedať, že sa máte na čo tešiť! Ako hovorí Denny, robte si, čo len chcete! Nezabudnite svoj názor s nami zdielať v komentároch!

Zdroj: Denny Veselý

Zdroj titulného obrázku: Denny Veselý

Komentáre

Odporúčame