Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dnes je medzinárodný deň detí! Pamätáte si tieto pecky z nášho detstva?
medzinárodný deň detí
Zdroj: Google.sk
KLIPČlánkyVideo

Dnes je medzinárodný deň detí! Pamätáte si tieto pecky z nášho detstva?

Menšie vianoce pre deti

To, že deň detí sa môže považovať za menšie Vianoce pre malé deti vieme snáď každý. V dnešnej dobe tvoria samotné mestá pre deti program, pričom dávajú rodičom aspoň chvíľu pokoja, kým sa ich ratolesť vyblázni na rôznych atrakciách. To, že dnešné deti počúvajú inú hudbu je snáď jasné. My sme si teda pre vás pripravili článok, kde vás zoberieme na cestu ťažkou nostalgiou, pričom sa pozrieme na skladby, ktoré sme ako deti milovali. Nebolo ich málo a veľa z muzikantov môže svoje skladby hrať už vlastným deťom. Aké skladby to teda sú ? Poďme sa na to pozrieť!

deň detí
Zdroj: den-deti.sk

Martin Madej – Mám dobrú babu

Tento list nemôže chýbať bez Martina Madeja, ktorého sme v detstve milovali snáď každý! Snáď najznámejším songom, ktorý sme počúvali v detstve bol Mám dobrú babu. Tak čo rodičia? Posiela Vám vaša baba pusy, keď sa vám život hnusí?

Miška Paštéková – Sprayer Frayer

Predtým než väčšina nás zistila, že existujú skupiny ako RUN DMC, Wu Tang alebo Mobb Deep, tak Sprayer Frayer bol najväčší gangsta rap, ktorý bol dostupný. Doposiaľ vás skladba zanesie do absolútnej nostalgickej nálady, a nie čomu sa diviť, však sme ju počúvali skoro stále!

Mandarinka Darinka

Je absolútne pravdepodobné, že text Mandarinky Darinky budete poznať lepšie než hymnu slovenskej republiky. Predsa len, keď sa v škôlke alebo v škole spievalo, tak Mandarinka Darinka bol song, ktorý porazil všetky ostatné.

Dragostea Din Tei  – O Zone

Je pravda že niektorí song Dragostea Din Tei počuli, keď začínali pubertu, ale tento song nemôže chýbať na našom liste. Nebolo dna, čo by človek nepočul tento song a deti netancovali na veľmi chytľavý hook tejto piesne. Numa Numa Yey!

Peter Nagy a deti – Ping Pong

Sme dvaja čínania! Taktiež jeden z legendárnych songov nášho detstva, kedy sme sa rýchlu časť songu učili dlhšie než rôzne ostatné veci. Uznajte, že ju doposiaľ neviete dobre zaspievať!

Týchto 5 piesní sme v našom detstve počuli snáď najviac. Nebojte sa s vašimi top piesňami taktiež podeliť v našich komentároch! 

Zdroj: Autor článku

 

Komentáre

Odporúčame