Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Fobia Kid je späť v hre! Novým videoklipom nám pripomína vydanie albumu!
Fobia Kid
Zdroj: Rapgeneration.sk
KLIPSK/CZ

Fobia Kid je späť v hre! Novým videoklipom nám pripomína vydanie albumu!

Fobia Kid sa vracia!

Je tomu tak, Fobia Kid sa po dlhšej odmlke vracia spať! Už je to nejaký ten piatok, kedy sme naposledy dostali od Fobia Kida novinku, nie to ešte album. Raper nám nezabudol pripomenúť vydanie albumu a prekvapil nás novinkou Dr. Jekyll vs Mr. Hyde. Po dvoch rokoch sa tým pádom dočkávame nového albumu od Fobia Kida a môžeme povedať, že sa raper vrátil do svojich starých koľají a ide si svojím temným flowom po svoje! Ako vyzerá vizuál videoklipu a na aký mood sa môžeme v pripravovanom albume tešiť? Pôjde o poriadnu nálož? Poďme sa na to pozrieť!

Fobia Kid
Zdroj: Rapgeneration.sk

Nevieme sa dočkať!

Raper sa rozhodol pre tento album vybrať temnú tematiku, čomu nasvedčuje aj názov Strašidelný dom. Už v skladbe Dr. Jekyll vs Mr. Hyde nám pripomína jeho výborné veršovanie. Vizuál klipu je temný a priamo odkazuje na Stevensonovu novelu, ktorá nesie ten istý názov. Videoklip je v skratke teátrálny, temný a výborný. My vám môžeme povedať, že sa na vydanie albumu už nevieme dočkať a dúfame, že raper bude pokračovať v podobnom moode celý album.  Dostanete Jekylla z vašej hlavy? Nezabudnite nám svoj názor na song napísať do komentárov!

Predpredaj albumu nájdeš u nás na shope!

Zdroj: Youtube.com

 

Komentáre

Odporúčame