Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Skupina Måneskin vydáva klip ku skladbe Supermodel! Vizuál 90. rokov?
Skupina Måneskin
Zdroj: Applemusic.com
ČlánkyROCK

Skupina Måneskin vydáva klip ku skladbe Supermodel! Vizuál 90. rokov?

Skupina Måneskin a skladba Supermodel!

Na začiatku tohto mesiaca nám skupina Måneskin vyčarovala úsmev na tvári vydaním nového songu Supermodel. Marketing tejto piesne nabral veľký spád, kedy sa na populárnej sociálnej sieti – Tiktok objavilo video speváka skupiny, Damiana, ako tento song nahráva. Tým, že sa skupina momentálne nachádza na výslní, odpoveď fanúšikov nenechala na seba dlho čakať a skladba si prerazila cestu do chartov. Skupina sa nám rozhodla tento úsmev vyčarovať znovu a to rovno videoklipom k tejto skladbe. Prečo ide o veľmi zaujímavý videoklip a koľko skrytých odkazov na filmy 90. rokov v ňom nájdeme? Poďme sa na to pozrieť!

Skupina Måneskin
Zdroj: BBC.com

Eyes Wide Shut?

Vo videoklipe máme možnosť vidieť referenciu na film Eyes Wide Shut z 90. rokov, kde hlavnú postavu stvárnil perfektný Tom Cruise. Celý klip je chaotický ako samotná skladba! Je to práve kvôli tomu, že skladba rozpráva o dievčati, ktoré sa správa ako super modelka 90. rokov. Klip je veľmi zábavný a dokáže udrž ať vašu pozornosť. Vizuál je ako vždy perfektný, pričom dramaturgia je taktiež na veľmi profesionálnej úrovni. Tak čo? Stanete sa aj vy nachviľu super modelkou/lom z 90. rokov? Dajte nám vedieť vaše názory na tento song do komentárov!

Rôzne produkty od skupiny Måneskin nájdeš aj u nás na shope!

Zdroj: NME.com

Zdroj titulného obrázka:

Komentáre

Odporúčame