Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Post Malone ohlásil vydanie nového albumu, Austin vyjde už 28. júla
austin post malone
Zdroj: instagram.com
NewsHIP-HOPPOPROCK

Post Malone ohlásil vydanie nového albumu, Austin vyjde už 28. júla

Post Malone vydá svoj nový album

Americký spevák, hudobník a raper Post Malone nám konečne posunie svoj očakávaný album, ktorý vyjde už o dva mesiace. Projekt s názvom Austin, ktorý dostal názov podľa pôvodného mena umelca, vyjde už 28. júla 2023. Súčasťou projektu by mali byť už známe piesne ako Motley Crew či Chemical. Viac prezradil na Instagrame.

„Som veľmi hrdý na to, že vám môžem oznámiť vydanie môjho nového albumu s názvom Austin, ktorý vyjde 28. júla. Celá táto vec bola jedným z najťažších, najprospešnejších a najvzrušujúcejších nahrávok, na ktorých som pracoval.

Cítim, že to zachytáva kto som v súčasnosti ako muž a ako umelec. Veľmi vám ďakujem za vašu trpezlivosť a ďakujem, že ste so mnou boli aj v mojich najťažších chvíľach. Veľmi vás milujem a som pripravený spraviť s vami poriadnu párty. Na zdravie a pokračujte v šírení lásky,“ píše Post Malone na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame