Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Zdravotne postihnutý fanúšik rapera Lil Pump spravil na koncerte veľkú show!
Lil Pump
Zdroj: Wallpaperabyss.com
SvetHIP-HOPVideo

Zdravotne postihnutý fanúšik rapera Lil Pump spravil na koncerte veľkú show!

Lil Pump a jeho koncert plný prekvapení!

To, že Lil Pump sa neukazuje na vyšších priečkach hudobných rebríčkov je už snáď každému jasné. Po poslednom songu sa niet čomu diviť, kedy raper dodal fanúšikom slohu, kvôli ktorej bol na sociálnych sietiach vysmiaty ako fanúšikmi, tak aj širokou verejnosťou. Ale jedna vec sa raperovi nedá odoprieť a to je to, že jeho koncerty majú grády. Jeden z týchto koncertov sa dostal na predné strany mnohých denníkov práve kvôli oddanému fanúšikovi. Woody Belfort, ktorý trpí postihnutím, kvôli ktorému je ochrnutý na spodnú časť tela bol davom prenesený na stage a začal robiť na vozíku akrobatické manévre! Ako to celé vyzeralo? Poďme sa na pozrieť! Išlo totižto o veľkú show!

Lil Pump
Zdroj: Complex.com

Získal si srdce každého!

Mladý Afroameričan chcel svojimi akrobatickými kúskami poukázať na to, že postihnutie nie je koncom života. Je to čisto o psychike človeka a ako sa vysporiada s tým, čo mu život nadelil. Predsa len, ako staré porekadlo hovorí, na všetkom zlom, treba hľadať niečo dobré. Woody totižto trpí mozgovou obrnou od útleho detstva. Pre portál TMZ sa vyjadril, že od vydania videa dostal veľkú podporu od mnohých ľudí, za čo je rád. My sme za Woodyho veľmi šťastný a dúfame, že dokáže vytvoriť takúto show na rôznych iných stageoch. Tak čo? Dokázali by ste to aj vy? Nezabudnite nám do komentárov napísať, aký máte názor na tieto akrobatické kúsky!

Rôzne produkty od Lil Pumpa nájdeš aj u nás na shope!

Zdroj: TMZ.com

Zdroj titulného obrázku: Wallpaperabyss.com

Komentáre

Odporúčame