Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Matej Zrebný ako MATT pokračuje v hudobnej tvorbe s novinkou "Seen"
KLIPSK/CZ

Matej Zrebný ako MATT pokračuje v hudobnej tvorbe s novinkou „Seen“

Obľúbený slovenský YouTuber a influencer Matej Zrebný pod svojím pseudonymom MATT pokračuje v profesionálnej hudobnej tvorbe s čerstvou novinkou „Seen“

Ešte so svojím YouTuberským kolegom – hercom Lukášom Frlajsom – dal dohromady niekoľko veľmi chytľavých singlov. Šlo im to spoločne veľmi fajn, pričom neraz im na ich skladbách zahosťovali aj krásne dievčatá. O nich nepíšeme teraz len tak náhodne, pretože aj v aktuálnej Matejovej novinke práve krásne dievčatá uvidíme v plnej paráde. Matej Zrebný totiž ako MATT vydáva svoj ďalší profesionálny song.

Profesionálna hudobná tvorba

Nie žeby tie s Lukášom profesionálne neboli, avšak svojimi témami boli vždy poväčšine najmä v znamení recesie. Aktuálne sa ale Matej zrebný venuje hudbe štýlom, kedy tvorí muziku naozaj iba z kreatívnej záľuby. A rozhodne mu to ide veľmi sľubne.

„Začal som prekonávať svoj strach a postupne som sa vykašľal na to, čo si ľudia budú o tom myslieť. Poslúchol som jednoducho svoj vnútorný hlas, ktorý mi pomohol urobiť to, na čo som sa dlho odhodlával“, povedal o svojej tvorbe Matej Zrebný pri vydaní jeho minulej skladby – spolupráce s raperom Majselfom. Po ich spoločnej skladbe „Follow“ sme sa najnovšie od Matta dočkali veci s názvom „Seen“. Tú rovnako ako v prípade spolupráce s Majselfom produkoval známy producent Filipian. Zopakovalo sa aj obsadenie produkcie, keďže o réžiu klipy sa opäť postaral náš starý známy Tomy Kotty a za kamerou znovu stál Marco Procházka.

Matej Zrebný a nežné pohlavie

„Honey, I´m home… Kľudne na to budem čakať, si žena snov…“ Už podľa tejto ukážky textu Mattovej najnovšej skladby ti môže byť jasné, že tématicky zostáva stále približne v tých istých vodách. Texty svojich piesní venuje prevažne príbehom s nežnejším pohlavím, ktoré rozhodne tvoria podstatnú časť jeho života. Takýchto nových skladieb by sme sa mali od Mateja Zrebného dočkávať každý mesiac, a podľa všetkého je naozaj iba otázkou času, kedy od neho dostaneme aj plnohodnotný album. Prijali by ste Mattovu/Matejovu tvorbu na celistvom projekte? Určite nám dajte vedieť!

Komentáre

Odporúčame